Deze zaken openden in oktober in Delft

Door Iris Olsthoorn 31 oktober 2018

Delft is sinds afgelopen maand weer een paar leuke zaken rijker. We hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat jij niks mist. Handig!

Klik op de linkjes onder de tekst om de rest van het verhaal lezen.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Eten delen bij Drinks ’n Bites

bites n drinks

Wie gek is op shared dining, kan sinds kort zijn hart ophalen bij een nieuwe zaak in Delft: Bites ’n Drinks. Wij keken even binnen bij het restaurant aan de Markt.

Er is een nieuw restaurant open waar je eten kunt delen en zo ziet het eruit

Bloemen per stuk op de Molslaan

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij worden altijd héél gelukkig van mooie en kleurrijke bloemen. Sinds kort is er een nieuwe winkel geopend op Molslaan 2 waar we ons hart kunnen ophalen: Pluck.

Er is een bloemenwinkel geopend op de Molslaan en het is er prachtig

Milkshakes en pancakes

betty boop

It’s amazing, it’s true: vanaf deze maand kun je aan de Koornmarkt terecht voor een superlekker Amerikaans maaltje. Betty Boop is verhuisd van het kleine pandje in de Kromstraat naar een grotere stek. Wij keken natuurlijk even binnen.

10 soorten milkshakes en pancakes: je eet het vanaf nu aan de Koornmarkt

Vers brood naast je boodschappen

bakker breggen
De beroemde eierkoeken

Voor vers brood of gebak van de bakker hoef je sinds deze maand alleen maar met je winkelkarretje over te steken. Bakker Breggen heeft een vestiging geopend in de Nijhoff Passage, tegenover Albert Heijn XL. Wij gingen even langs.

Er is een bakker geopend tegenover de Albert Heijn XL

Vintage zonder mufheid

Als je binnenkomt bij het nieuwe Vintage Factory aan de Hippolytusbuurt, valt het meteen op: dit is niet zo’n muffige en rommelige vintage kledingwinkel zoals je ze wel eens ziet. Het ruikt er gewoon ‘normaal’ en de kleding hangt lekker overzichtelijk aan rekjes. Wij keken er binnen!

Vintage Factory is open in Delft en zo ziet het eruit

Pokebowls bij Pokay

pokay
Foto: @pokay.nl

Liefhebbers van pokébowls, verzamelt u! Er is een een nieuw restaurant geopend in Delft waar je de superlekkere salades kunt eten. Je vindt Pokay aan de Wijnhaven, tussen restaurant Rhodosen The Final Touch in. In het kleine zaakje staat een bar waar je je eigen pokebowl kun samenstellen.

Bij dit nieuwe restaurant scoor je supergezonde pokébowls

All you can eat bij Samen

restaurant samen delft
Foto: Wereldrestaurant Samen

We hebben er éventjes op moeten wachten (ongeveer anderhalf jaar), maar eindelijk is het zover. Het megagrote all you can eat Wereldrestaurant Samen bij afslag Delft-Noord is geopend. Wij namen een kijkje.

Het megagrote all you can eat restaurant aan de A13 is geopend en zo ziet het eruit

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.