Deze zaken openden in november in Delft

Door Iris Olsthoorn 30 november 2018

Delft is sinds afgelopen maand weer een paar leuke zaken rijker. We hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat jij niks mist. Handig!

Klik op de linkjes onder de tekst om de rest van het verhaal lezen.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Showroom

Sinds kort zit in het oude pand van Adam Brandstore (de rechterkant) De Showroom. Hier koop je zo’n beetje alles om jezelf en je huis er fashionable uit te laten zien. We keken even binnen.

Er is een hippe winkel met sieraden, kleding en meer geopend op de Hippolytusbuurt

Legendarische broodjes bij Broodje Delft

Wie een béétje bekend is in Utrecht, kent Broodje Ben ongetwijfeld. Sinds kort hoef je geen uur meer te treinen voor een legendarisch broodje van Bens hand, want hij heeft een kraam in Delft geopend! Je vindt Broodje Delft in de kraam aan de Paradijspoort, schuin tegenover Bram Ladage.

Nieuw in Delft: legendarisch lekkere broodjes op de Paradijspoort

VR Arcade

Delft heeft er sinds deze maan een heel tof nieuw uitje bij: VR Arcade. In deze virtual reality gamehal kun je met je vrienden een potje schieten op zombies of aliens. Wij namen een kijkje en testten het spel voor je uit.

De virtual reality gamehal is geopend en wij namen een kijkje (+video!)

Kopie Koffie en PrintPlezier

kopie koffie delft
Harmen met collega Francien

Buitenhof is sinds een paar weken een nieuwe twee-in-een zaak rijker: Kopie Koffie en PrintPlezier! Je vindt de print- en koffiezaak op de Chopinlaan. Wij spraken met eigenaar Harmen van der Laan. “De sfeer is alsof je bij een Surinaamse tante op bezoek komt. We werken hard, maar als het nodig is slaan we de theedoek over onze schouder en komen we even bij je zitten.”

Te leuk: er is een print- en koffiezaak in één geopend in Buitenhof

Lilo Ki

Achter de bekende knalrode gevel op de Hippolytusbuurt vind je sinds kort niet meer Candy Shop Sweets 17, maar een nieuw winkeltje genaamd Lilo Ki. Moeder Angelika en dochter Kiona verkopen er handgemaakte sieraden en toffe spullen voor in huis. 

Er is een winkel met handgemaakte sieraden geopend op de Hippolytusbuurt

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.