Deze zaken openden in januari in Delft

Door Iris Olsthoorn 31 januari 2019

De eerste maand van het jaar zit er alweer op! Delft is sinds afgelopen maand weer een paar leuke zaken rijker. We hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat jij niks mist. Handig!

Klik op de linkjes onder de tekst om de rest van het verhaal lezen.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Lakila Aperitivo

Denk eens terug aan een vakantie in Spanje, Portugal of Italië en aan de heerlijke borrels (of zoals het daar heet: aperitivo’s) die je daar had. Wijntje, lekkere hapjes, gezellige mensen… Sinds deze maand is er bar geopend in Delft waar dat kan: Lakila Aperitivo. Wij gingen natuurlijk even langs:

Borrelen alsof je even in Spanje bent: het kan vanaf nu bij Lakila Aperitivo

Angie’s Juicebar

Maandenlang waren de ramen van Choorstraat 7 beplakt met kranten. Binnen werd er druk verbouwd maar wat er kwam, wist niemand. Tot nu! In januari is Angie’s Juicebar open gegaan. We keken binnen:

Er is een juicebar geopend in de Choorstraat en ze hebben er blauwe smoothies

Ramen Nikkou

Als je wel eens in Japan bent geweest, heb je ongetwijfeld (meer dan) eens genoten van ramen. Sinds 2 januari hoeven we geen uren in het vliegtuig te zitten om de noodles te kunnen eten, want de Japanse Chef Koji Nishikawa heeft een restaurant geopend aan het Oosteinde: Ramen Nikkou.

Lekker! Bij dit nieuwe restaurant eet je Japanse ramen van een echte chef

De Sleutelspecialist

sleutelspecialist delft

Het heeft ruim een jaar geduurd, maar eindelijk is er weer leven in het pand van Lewenstein Naaimachines op de hoek van Vrouwjuttenland en de Choorstraat. De Sleutelspecialist is verkast naar het pand. Eigenaar Jeroen: “Ik had al twintig jaar een oogje op dit pand.” Bekijk de hele metamorfose hier:

Het pand van Lewenstein Naaimachines heeft een metamorfose gekregen

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.