Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze zaken in Delft gooiden de afgelopen tijd het roer om

Door Iris Olsthoorn 23 maart 2018

Een aantal ondernemers in Delft zijn niet vreemd met het aloude gezegde ‘verandering van spijs doet eten’. Soms ben je gewoon toe aan iets nieuws! Deze zaken in Delft hebben daarom de afgelopen tijd hun zaak verbouwd, formule aangepast of zelfs de naam veranderd. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Rhodos heet nu JackieO’

jackieO by Rhodos

Het bekende Griekse restaurant aan de Wijnhaven heeft het roer helemaal omgegooid: het concept én de naam is anders. Je eet er vanaf nu drie gangen voor maar €14,95 en Rhodos gaat vanaf nu door het leven als JackieO’ by Rhodos. Eigenaar Lakis vertelde ons eerder waarom hij het roer heeft omgegooid: “We merken dat mensen het fijn vinden om lang te tafelen en uitgebreid te eten, maar dit wel graag betaalbaar houden. Door de vaste prijs kan je onbezorgd de hele avond genieten.”

jackieO by Rhodos

Rhodos gooit het roer om: je eet er nu drie gangen voor €14,95

Wie houdt van Grieks eten maar óók zijn portemonnee wil sparen, kan sinds kort zijn gang gaan bij Rh...

Meer over JackieO’ by Rhodos Delft ontdekken?

JackieO’ by Rhodos Delft griekse restaurants

Geopend16:00 - 22:30

Wijnhaven 11, Delft

Bekijk meer:griekse restaurants

Style Kitchen heeft een nieuwe naam

de-style-kamer
Bram de Vries

Toen het pand van Style Kitchen in november te huur kwam te staan, dacht medewerker Bram: dit ga ik niet laten gebeuren. “Ik vond het veel te leuk om hier te werken. En dus heb ik Style Kitchen – in goed overleg met de vorige eigenaren – overgenomen.” Hij heeft wel het een en ander veranderd: zo heeft de mannenkledingzaak nu een nieuwe naam. “Er kwamen te vaak mensen binnen die vroegen naar de keukenafdeling. Daarom heet het nu De Style Kamer. Dit past beter bij het gevoel dat ik wil overbrengen: het moet een soort huiskamer zijn waar mensen op hun gemak kleding uit kunnen zoeken.” De collectie is ook iets aangepast. “Het gaat nu meer richting smart casual met een knipoog naar business.”


Meer over De Style Kamer Delft ontdekken?

De Style Kamer Delft kledingwinkels

Vandaag gesloten

Oude Langendijk 14, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Offline is the new black wordt een studio

Offline is the new black vintage
Foto: Offline is the new black

Bij deze winkel aan de Oude Delft gaat binnenkort het roer om en dat is nu al langzaamaan te merken (sale!). Sinds twee jaar verkopen Marie-Lisah en Lies kleding, accessoires en meer van allerlei makers en kunstenaars. Maar omdat ze door het runnen van de winkel steeds minder toekomen aan waar ze zelf zo goed in zijn (namelijk: hele mooie spulletjes maken) verandert de mix-store binnenkort in een studio. Offline is the new Black is vanaf mei alleen nog open op vrijdag of op afspraak.


Meer over Offline is the new black ontdekken?

Offline is the new black speciaalzaken

Vandaag gesloten

Oude Delft 149, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken

Geen Tuz & Biber café meer bij LU-ST

tuz & biber
Foto: Facebook Tuz & Biber

Sinds augustus kon je tijdens het shoppen bij LU-ST ook even neerploffen in de koffiehoek van Tuz & Biber voor een bakje koffie of lunch. Maar iets meer dan een maand geleden is daar verandering in gekomen: het cafeetje is dicht. De twee winkels blijven nog wel onder één dak wonen, maar Tuz & Biber is zich volledig gaan focussen op catering. LU-ST kreeg zo de ruimte om hun meubelassortiment uit te breiden.


Meer over Tuz & Biber ontdekken?

Tuz & Biber traiteurs

Gesloten10:00 - 16:00

Voorstraat 8, Delft

Bekijk meer:traiteurs

Sisters heeft een nieuw adres

Sisters Naaldwijk
Sisters Naaldwijk. Foto: @sistersnaaldwijk via Instagram.

Wie gek is op sieraden, tassen en kleding, shopt vast en zeker wel eens bij Sisters. Sinds kort moet je voor zo’n shopsessie wel op een andere plek zijn, want de winkel is verhuisd. Ze verlieten hun pand aan de Beestenmarkt voor een nieuwe stek aan de Molslaan:  “We denken dat er op de Molslaan meer mensen zijn die komen shoppen. De Beestenmarkt is natuurlijk toch meer een horecaplein.”

sisters

Er opent een accessoirewinkel op de Molslaan

Dol op sieraden, tassen en kleding? Dan kan je over een maand of twee terecht aan de Molslaan, want ...

Meer over Sisters Delft ontdekken?

Sisters Delft cadeauwinkels

Gesloten13:00 - 17:30

Molslaan 21, Delft

Bekijk meer:cadeauwinkels
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.