Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze nieuwe zaken openen dit jaar in Delft

Door Ilse Zoutewelle 6 januari 2018

Een van de leukste dingen aan Delft vinden we dat er regelmatig ergens een nieuwe tent opengaat. 2018 wordt wat dat betreft een topjaar, want er openen de komende tijd behoorlijk wat nieuwe restaurants en winkels in ons stadje. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Kattencafé

kattencafe kattenkop café delft

We kunnen straks ongegeneerd knuffelen, kroelen en spelen met katten, zónder er zelf voor te zorgen. Begint het je te dagen waar we het over hebben? Juist: Delft krijgt eindelijk een kattencafé! Het ‘Kattenkop Café’ opent in het oude pand van La Taperita aan de Oude Delft. In maart 2018 moet het café af zijn.


Meer over Kattenkop Café ontdekken?

Kattenkop Café Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Oude Delft 1, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Happy Tosti

happy tosti delft

Schommelen en tosti’s eten, dat is simpelweg de meest geniale combinatie ooit. In februari kan het gewoon in Delft bij Happy Tosti aan de Voldersgracht! Naast de gewone tosti ham-kaas hebben ze hier ook tosti’s met banaan en chocolade of tonijn. Wij kunnen niet wachten tot de zaak open is!


Meer over Happy Tosti Delft ontdekken?

Happy Tosti Delft lunch

Gesloten09:00 - 17:00

Voldergracht 4, Delft

Bekijk meer:lunch

I Love Sushi

i love sushi

Als je van sushi houdt, heb je in Delft steeds meer restaurants om uit te kiezen. Over een paar weken komt er weer eentje bij: I Love Sushi. Dit is een afhaal- en bezorgrestaurant waar je terecht kunt voor de bekende sushi als  sashimi, nigiri, en maki. Yum!


Meer over I Love Sushi Delft ontdekken?

I Love Sushi Delft sushi restaurants

Gesloten12:00 - 22:00

Brabantse Turfmarkt 49, Delft

Bekijk meer:sushi restaurants

De Pizza Hut

pizza hut delft

Fan van lekkere dikke Amerikaanse pizza’s? Goed nieuws voor jou: de Pizza Hut opent in de Jacob Gerritstraat! Het restaurant gaat open in februari , dus nog éven geduld.


Meer over Pizza Hut Delft ontdekken?

Pizza Hut Delft pizzeria's

Jacob Gerritsstraat 15, Delft

Bekijk meer:pizzeria's

De Delftse Biertuin

de delftse biertuin

De oplettende Delftenaar heeft het al gezien: restaurant Olympia aan de Hippolytusbuurt is gesloten. We hoeven – gelukkig – niet bang te zijn dat het leeg blijft, want Jon en Thijs van Café de Oude Jan hebben het gekocht. Ze gaan hier ‘de Delftse Biertuin’ openen.  Wat dat wordt? Thijs legt het uit:  “Het pand krijgt een robuuste uitstraling met lange tafels, veel groen en natuurlijk een grote bar met verschillende biertaps.” Ook aan eten is gedacht: We weten nog niet precies wat voor gerechten. Het wordt in elk geval stoer eten, geen liflafje op een bedje.” De Delftse Biertuin opent waarschijnlijk in april.


Meer over Café de Oude Jan ontdekken?

Café de Oude Jan cafés

Gesloten10:00 - 05:00

Heilige Geestkerkhof 4, Delft

Bekijk meer:cafés
 

Zoes Conceptstore

zoes conceptstore

Er komen steeds meer nieuwe, hippe zaken bij in Den Hoorn! Pal naast de DIO Drogisterij opent in maart Zoes Conceptstore. De eigenaren zijn oude bekenden: de zussen Linda en Sandra van De Sjees. Linda vertelt wat we kunnen verwachten bij Zoes Conceptstore: “Het wordt een combinatie van alle winkels die wij leuk vinden. We richten ons op vier dingen: horeca, planten, kids- en lifestyle artikelen. Bij dit laatste kan je denken aan servies, kussens en dingen voor in de kinderkamer. Qua horeca worden we meer een koffiebar met koffie, taartjes en lunch met streekproducten.”


Meer over Zoes Conceptstore ontdekken?

Zoes Conceptstore conceptstores

Gesloten09:00 - 18:00

Dijkhoornseweg 4, Den Hoorn

Bekijk meer:conceptstores

Dudok

dudok rotterdam
Foto: Dudok Rotterdam

Wie gek is op gebak en ander lekkers van Dudok hoeft binnenkort Delft niet meer uit. In het oude pand van Villa Tuinfeest op de Markt opent dit jaar een vestiging van Dudok. Je kunt hier terecht voor alle klassiekers van het restaurant zoals appeltaart, club sandwich en een kroket met brood. Dat wordt smullen!


Meer over Dudok Delft ontdekken?

Dudok Delft Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Markt 44, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Bedrijvigheid

adv.