Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Delftse zaken hebben binnenkort een nieuwe eigenaar

Door Iris Olsthoorn 20 augustus 2019

Ondernemer zijn is hárd werken, dus wij snappen heel goed dat sommige ondernemers na een aantal jaar toe zijn aan iets anders. Maar het is wel superjammer als daardoor hippe zaakjes uit Delft verdwijnen. Dat vonden ze bij deze zaken ook, dus hebben ze nieuwe eigenaren gevonden om de boel binnenkort over te nemen: 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Koffie & Zo

Na vijf jaar houdt het markante stel van Koffie & Zo het voor gezien. Katja en Dennis gaan opzoek naar een nieuw avontuur. Heel gek is dat niet, want Dennis heeft al behoorlijk wat zaken ‘versleten’. Koffie & Zo was inmiddels Dennis’ negende zaak, vertelde hij ons eerder. “Alle eerdere zaken heb ik verkocht én die bestaan nu nog. Mensen zeggen wel eens ‘o dat is zeker fout gegaan’, maar dat is nergens het geval geweest. Daar ben ik best trots op.”

Koffie & Zo wordt per 3 september overgenomen door Chris en Kevin.

Volg je hart, want dat klopt!5 jaar geleden hebben wij (Dennis & Katja) vol passie ons plan voor Koffie & Zo opgestart….

Posted by Koffie & Zo Delft on Wednesday, 14 August 2019


Meer over Koffie & Zo Delft ontdekken?

Koffie & Zo Delft cafés

Geopend09:30 - 18:00

Peperstraat 17, Delft

Bekijk meer:cafés

Pleck

Anita Vlecke van Pleck stopt ermee, maar haar leuke zaak blijft bestaan. Per 1 september neemt Esmee van der Kooij het stokje over. De kleding en sieraden van haar eigen merk May21 liggen al jaren bij Pleck.

Anita heeft eigenlijk nog geen genoeg van Pleck, maar wéér een huurcontract voor vijf jaar wordt toch te lang: “Mijn man is met pensioen en daarom willen we juist nu wat meer de handjes vrij hebben. Ik vind het wel ontzettend leuk dat de naam Pleck en ook het concept blijft bestaan. De Delftenaren weten Pleck goed te vinden”.


Meer over Pleck Delft ontdekken?

Pleck Delft conceptstores

Geopend10:00 - 18:00

Voldersgracht 17-a, Delft

Bekijk meer:conceptstores

LU-ST wordt Voorlopig

Op de Voorstraat gaat er ook iets veranderen: LU-ST wordt Voorlopig. Behalve de naam, verandert ook de eigenaar van de zaak. Rotterdamse Adriana neemt de boel over. In Rotterdam zit al een vestiging van het succesvolle Voorlopig. Qua concept lijkt het erg op LU-ST. Fans van de winkel kunnen opgelucht adem halen: “De makers die er nu liggen, kunnen blijven. Het wordt natuurlijk wel íets anders: Voorlopig is meer een snuffelwinkel en richt zich op een breder publiek. Ik heb bijvoorbeeld ook veel cadeautjes voor kleine prijsjes, babykleding en boeken. En anders dan bij LU-ST ligt de focus wat minder op meubels en lampen.”

Hier lees je meer:

Deze hippe winkel komt binnenkort in het pand van LU-ST

Wie gek is op conceptstores, komt vast geregeld bij LU-ST op de Voorstraat over de vloer. Voor deze ...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.