Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Waarom iedere Delftenaar iets met een flamingo moet kopen

Door Ilse Zoutewelle 29 juni 2016

Simone van Mulbregt houdt van grappige prints, dat zie je meteen als je binnenstapt in haar winkel Catootje. Maar haar absolute favoriet van dit seizoen is de flamingo: of het nu een print is op een jurk of een gloeilamp. Ze vertelt erover in de Koopman van deze week.

“Ik ben gek op leuke prints. Daarom viel ik ook als een blok voor dit jurkje met flamingo-print. Om een of andere reden zijn die dieren ineens super hip en wil iedereen een item met flamingo’s hebben, zoals deze jurk. Het is een beetje net als de snor een paar jaar geleden, die werd toen ineens overal op gedrukt. Naast de jurk heb ik bijvoorbeeld ook een opblaasbare flamingo waar je je drankje in kunt zetten of een tuinkabouter in flamingo-vorm. Super grappig!”

“De jurk is eigenlijk populair bij alle leeftijden: studenten vinden ‘m leuk vanwege de print en vrouwen van 40 vinden het een grappig vakantiejurkje waar je ook nog fatsoenlijk mee kunt fietsen. Het is echt een vrolijk ding die ik al meerdere keren heb bijbesteld.”

“Het merk van de jurk is Run & Fly, een Engels merk dat altijd kleding met bijzondere prints heeft. Zo had de eerste trui die ik inkocht een print van lachende aubergines. Of zoals nu heb ik een Engelse drop trui ingekocht. Maar die flamingo’s komen overal in terug: van mannenoverhemd tot vest.”

De flamingo-jurk van Run & Fly kost 39,95 euro.


Meer over Catootje Delft ontdekken?

Catootje Delft Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Burgwal 48, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Meer over

De Koopman

adv.