Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoekige vaas uit Parijs kom je bijna nergens tegen (behalve in Delft!)

Door Ilse Zoutewelle 26 oktober 2016

Als een kind in een snoepwinkel staat Mieke Duindam, interieurarchitect bij Van Waay & Soetekouw, nieuwe producten uit te pakken. “Er komen zoveel mooie spullen binnen, het liefst zou ik alles kopen.” Maar wat is nu haar absolute favoriet uit al die mooie woonaccessoires? Dat vertelt ze in de Koopman van deze week.

“Deze vazen van glas zijn nog maar net binnen, maar ik ben er nu al helemaal verliefd op! Vazen in deze hoekige vormen zijn een tijdje weggeweest, maar nu zijn ze gelukkig weer terug. Ik vind het prachtig hoe de schuine vlakken aan elkaar zijn gemaakt. Het is echt zo’n vaas die je niet op iedere straathoek kunt kopen: dat maakt hem nog leuker. Wij vonden ze op een beurs in Parijs, ik weet zeker dat ze op niet veel andere plaatsen in Nederland te koop zijn.”

van-waay-en-soetekauw-vaasTip: zet er een droogboeket in

“Als je deze vaas neerzet in je huis, hoef je er echt niet altijd bloemen in te doen, hè. Met wat mos er in is het hartstikke leuk voor de herfst. Daar omheen plaats je wat andere vaasjes en potjes met vetplantjes erin. Zo wordt het meteen een huiselijk en persoonlijk geheel. In de herfst kan je er ook heel goed een droogboeket in zetten, zoals ik heb gedaan. Het spul dat ik erin heb gezet is gewoon een grassoort uit mijn eigen tuin. Op deze manier kan je de vaas het hele jaar door in huis hebben staan, maar blijft hij toch veranderen. Wat mij betreft is dat de ideale woonaccessoire.”

De vaas is van ontwerpster Louise Roe kost 108 euro.


Meer over Van Waay en Soetekouw Delft ontdekken?

Van Waay en Soetekouw Delft woonwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Markt 17, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

Meer over

De Koopman

adv.