Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vlees, vis of soep: Turks brood kan je echt bij alles eten

Door Ilse Zoutewelle 8 juni 2016

Je kent ‘m wel: die marktkoopman die op zaterdag met veel lawaai zijn waren aanprijst. Indebuurt geeft elke week een Delftse ondernemer ruimte om te vertellen over zijn mooiste product, maar dan zonder de herrie. Lees hier waarom Muslum Gunes van Bakkerij Enes zo trots is op zijn Turkse brood.

“Ik ben al 30 jaar bakker. Hiervan heb ik 21 jaar een bakkerij gehad met mijn familie in Turkije, daarna ben ik naar Nederland gekomen. Als vanzelfsprekend heb ik hier ook een bakkerij geopend, want bakken is wat ik goed kan! Ik bak hier iedere dag zo’n 150 Turkse broden. Daarom begin ik ook iedere ochtend rond een uur of 3 met bakken, zodat ik alles op tijd klaar kan krijgen. Maar het gaat hier een heel stuk makkelijker dan in Turkije, want daar had ik niet van die grote ovens.”

“Het Turkse brood is mijn beste product. Daarnaast maken we ook Turkse pizza’s, Hollands brood en shoarmabroodjes. Maar het Turks brood, dat is het best. Dit komt omdat je het werkelijk bij alles kunt eten. Bij vlees, vis, soep en ga zo maar door. Ik verkoop het brood daarom ook het vaakst in de grote variant: het gaat toch wel op!”

Een Turks brood kost 1 euro.Meer over Bakkerij Enes ontdekken?

Bakkerij Enes

bakkers

Geopend08:00 - 20:00

Papsouwselaan 456, Delft

Bekijk meer:bakkers

Meer over

De Koopman

adv.