Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Theo van ’t Koopjeshuis verkoopt dit jaar een heel bijzonder Pietenpak

Door Ilse Zoutewelle 23 november 2016

Binnenkort loopt er in de Hoven Passage een zwarte Piet rond in een héél bijzonder pietenpak. “Nou ja, het is geen pietenpak, maar een Prins Carnavalpak dat gebruikt wordt als pietenpak. Ik vind het een geniaal idee”, aldus Theo van Leusden van feestwinkel ’t Koopjeshuis.

“Ik verkoop deze periode natuurlijk enorm veel Sinterklaas- en Zwarte Pietenpakken, maar vorige week had ik een klant die wel iets heel bijzonders uit het rek pakte. De mensen die Sinterklaas en Zwarte Piet gaan spelen in de Hoven Passage pakten een Prins Carnavalpak, in plaats van de gewone Pietenpakken. Toen ik er eens beter naar ging kijken, vond ik het een heel goed idee.”

“Het Prins Carnavalpak heeft exact dezelfde dingen als een pietenpak: een cape, velours stof en een korte broek. Het enige wat ze nog toe moeten voegen zijn de handschoenen, een maillot, pruik en pet.”

“Ik heb het pak meteen maar tussen de andere pietenpakken gehangen, want wellicht zijn er nog wel meer Pieten die dit leuk vinden. Voor de prijs hoeven ze het in elk geval niet te laten: het pak is afgeprijsd van 99,95 euro naar 30 euro.”


Meer over ’t Koopjeshuis Delft ontdekken?

’t Koopjeshuis Delft speciaalzaken

Gesloten13:00 - 17:00

Simonsstraat 45/47, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken

Meer over

De Koopman

adv.