Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

The Little Giftshop is open en dit is hun leukste product

Door Ilse Zoutewelle 6 juli 2016

Krap een week is The Little Giftshop nu open. Wij vonden het tijd om er eens binnen te kijken. Want wat verkopen ze eigenlijk allemaal en wat vinden ze het mooiste product? Mandy, dochter van eigenaar René Nobel, vertelt in de Koopman van deze week waarom ze zo trots is op hun zelfgemaakte bloemstukken.

“We willen met The Little Giftshop een cadeauwinkel zijn voor de buurt. Dus we verkopen bloemen en plantjes maar ook geurkaarsen en grappige borden met leuke teksten erop. Het leukste vind ik op dit moment toch wel de plantenstukjes. De potten en vazen halen we overal vandaan: de hele garage staat inmiddels vol. Ik ga in de winkel aan de slag met een van de vazen en die vul ik met zand of aarde. Vervolgens stop ik er de vetplantjes en bloemen erin die voor handen zijn. Dat is echt een creatief proces: je stopt er wat in, haalt er weer wat dingen uit en verandert weer wat. Zo ontstaat het bakje. Het bloemstuk wat ik nu het mooist vind, is gemaakt door mijn vader, maar ik maak ze dus zelf ook.”

“We maken de bakjes expres niet te duur, zodat het ook nog leuk blijft om ze cadeau te geven. Deze bak kost bijvoorbeeld 36 euro, maar je hebt er ook genoeg voor een tientje. Dat is net leuk om bij het afscheid van de juf te geven: daar komen nu vooral veel mensen voor.”

“De bloemen en planten halen we uit het Westland. Dit is kwaliteit die verder nergens kunt krijgen: deze planten gaan normaal namelijk regelrecht naar het buitenland. Mijn vader is gewoon bij de kassenboeren langs gegaan en heeft ze gevraagd of hij het een en ander kon afnemen. Dat kon, want ze kennen hem van de schoenenwinkel. We kunnen ze voor een leuke prijs afnemen en hierdoor betaal je bijvoorbeeld een tientje voor een orchidee, maar heb je wel de goede kwaliteit.”


Meer over The Little Gift ontdekken?

The Little Gift cadeauwinkels

Geopend10:00 - 17:30

Molslaan 27, Delft

Bekijk meer:cadeauwinkels

Meer over

De Koopman

adv.