Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Spijkerbroek met verhaal is favoriet van Ray Brandstore

Door Ilse Zoutewelle 4 mei 2016

In deze rubriek vertelt een Delftse ‘koopman’ over zijn of haar mooiste product. Deze keer: Ray van Uffelen over de damesspijkerbroek van Kings of Indigo.

“Spijkerbroeken zijn mijn specialiteit. Op dit moment is de damesspijkerbroek met wijde pijpen van Kings of Indigo mijn favoriet. Dat is om verschillende redenen. Ten eerste is de broek van een Nederlands merk dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Hun motto is niet voor niets ‘re-use, recycle, repair’. Dit doen ze door bijvoorbeeld een jeans repair actie te organiseren. Die was laatst ook bij ons in de zaak. Bij deze actie repareren ze alle jeans die je hebt, voor nop.”

“Verder vind ik de details op de spijkerbroeken heel erg leuk. Het thema van de damesspijkerbroek is bijvoorbeeld Japan meets America. Dat omdat Amerika een echt spijkerbroekenland is en de stof van de broek in Japan is gemaakt. Tussen Japan en de VS zit natuurlijk de stille oceaan. Die golfjes laten ze terugkomen op de achterzakken en de money pocket. Die manier van storytelling spreekt mij heel erg aan.”

“Deze broek zit hoog in de taille en dat maakt hem vrouwelijk en elegant”

“De spijkerbroek is ook een van mijn favoriete broeken omdat hij wijde pijpen heeft. Dit is nu al twee seizoenen in opkomst en wordt langzaam maar zeker opgepakt. Deze broek zit hoog in de taille en dat maakt hem vrouwelijk en elegant. In de herenmode heb je op dit moment geen spijkerbroek die zo uitgesproken is als deze.”

De spijkerbroek van Kings of Indigo kost 129,99 euro.

Ben jij ondernemer in Delft en wil je ook een keer een podium voor een van je topproducten? Mail naar: [email protected]

Meer over

De Koopman

adv.