Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze ringen zijn met de hand gemaakt en niet eens duur

Door Ilse Zoutewelle 27 juli 2016

Het schattige winkeltje aan de Oude Delft zou je bijna voorbij lopen, want groot is het niet. Maar als je een tweede blik werpt in de etalage van Offline is the new black wil je toch even uitvinden wat ze verkopen. Eigenaar Marie-Lisah vertelt waarom ze de ringen van edelsmid Lies de Vooght het mooiste product vindt uit haar winkel.

“Ik heb de winkel samen met Lies en zie elke dag hoe zij de ringen met de hand maakt. Het zijn hele kleine, fijne ringen van 100 procent zilver. Doordat ze zo klein zijn, kan je ze heel makkelijk met andere ringen combineren. Hierdoor creëer je eigenlijk weer een hele nieuwe ring, zodat je ‘m jezelf eigen kan maken.”

Offline is the new black
De ring van Marie-Lisah, de middelste met koraal is de custom-made ring.

“Dat is ook precies waarom ik er zo van hou. Ik heb heel lang gezocht naar sieraden die bij mij passen. Deze ringen zijn klassiek en verfijnd, maar niet te truttig. Ook kan ik zelf kiezen of ik een ring wil in geoxideerd zilver, gepolijst, ruw of met bolletjes en die onderling weer met elkaar combineren.”

“Mijn absolute favoriet is de ring die Lies speciaal voor mij heeft gemaakt. Hij is van goud en heeft zilveren zetkastje waar koraal in zit. Ik draag vaak gouden en zilveren sieraden door elkaar en wilde graag een sieraad waar beide edelmetalen in verwerkt zitten. Doordat deze ring van goud is, is hij wel wat duurder: ik heb er 145 euro voor betaald. Maar ook zilveren ringen kan je laten maken zoals jij ze wilt. Dan blijft de prijs gewoon 24,50 euro.”


Meer over Offline is the new black ontdekken?

Offline is the new black speciaalzaken

Vandaag gesloten

Oude Delft 149, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken

Meer over

De Koopman

adv.