Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nicoline van One Kappers is verliefd op haar nieuwe shampoo

Door Ilse Zoutewelle 31 augustus 2016

“Sinds 6 weken hebben we een nieuw haarverzorgingsmerk: Kevin Murphy,” vertelt Nicoline Hoevenaar van One Kappers. “We zijn er allemaal een beetje verliefd op want het is zoveel beter dan andere merken.”

Die ‘verliefdheid’ heeft te maken met de vele voordelen ten opzichte van andere haarverzorgingsproducten. “Wat ik bijvoorbeeld heel belangrijk vind, is dat het proefdiervrij is. Er zijn bijna geen merken te vinden die dat doen omdat PETA (de dierenrechtenorganisatie) er enorm veel voorwaarden aan verbindt”, vertelt Nicoline. “Ik gebruik het nu zelf een aantal weken en merk dat het heel verzorgend is. Mijn haar is nu een stuk voller en minder droog. Je merkt hierin echt een verschil met shampoos uit de supermarkt: die reinigen alleen en verzorgen niet.”

Verliefd

“Waar ik ook heel blij mee ben, is dat er voor ieder haartype wel een shampoo is te krijgen. Die is dan helemaal op jou haar aangepast, en dat scheelt enorm. Daarnaast zien de flesjes er ook nog eens allemaal mooi uit. Je merkt het al: ik ben er een beetje verliefd op.”

Wist je dit?

“Een fles shampoo kost 25,50 euro. Dat is een stuk duurder dan die in de supermarkt, maar je kunt makkelijk 6 á 7 maanden met een fles doen omdat het heel geconcentreerde shampoo is. Wist je trouwens dat je je haar eigenlijk twee keer moet wassen? De eerste keer is om te reinigen, de tweede keer om te verzorgen. En ja: dat kan gewoon met dezelfde shampoo.”


Meer over One Kappers Delft ontdekken?

One Kappers Delft kappers

Vandaag gesloten

Koornmarkt 78, Delft

Bekijk meer:kappers

Meer over

De Koopman

adv.