Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

‘Mannen zijn klaar met het ruitjesoverhemd’

Door Ilse Zoutewelle 13 april 2016

In deze rubriek vertelt een Delftse ‘koopman’ over zijn of haar mooiste product. Deze keer: Arjan Steendam over de overhemden van het Nederlandse merk R2 Amsterdam.

“De meeste mannen zijn een beetje klaar met de ruitjesprint, merk ik. Ze willen wat anders. En daar komt R2 Amsterdam om de hoek kijken: het merk maakt overhemden met allerlei vrolijke prints. Denk hierbij aan bloemen, vogels en stippen in allerlei kleuren. Dit klinkt misschien wat hysterisch, maar de mannen die een ‘m eenmaal aan hebben gehad krijgen vaak zoveel complimenten dat ze niet meer anders willen.”

“Het overhemd is net even anders”

R2 Amsterdam
De kraag van een overhemd van R2 Amsterdam

“Wat ik ook leuk vindt aan het merk is dat het Nederlands is en de kleding geproduceerd wordt in Turkije. Verder zijn de ontwerpers heel goed in details: zo zit er binnenin de kraag een ander printje, dat net bij het boord is weggesneden. Daar maakt ‘m net even anders dan andere overhemden.”

“De overhemden zijn populair in alle leeftijdscategorieën: van student tot hippe man tot ouderen van 70. En doordat ze zo enorm uitgesproken zijn kan iedereen het nog hebben ook.”

De overhemden van R2 Amsterdam kosten tussen 79,95 en 99,95 euro.

[gids id=3356]

Ben jij ondernemer in Delft en wil je ook een keer een podium voor een van je topproducten? Mail naar: [email protected]

Meer over

De Koopman

adv.