Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Iedere oorbel van Marieke Rolloos is handgemaakt

Door Ilse Zoutewelle 17 augustus 2016

Bij de Etalagefabriek kan iedereen een plankje huren om zijn producten uit te stallen. Dit zorgt er voor dat je in de zaak een bonte verzameling aan handgemaakte producten vindt. Het mooiste product uitkiezen is daarom ook niet zo makkelijk voor ‘fabrieksdirecteur’ Nathalie Bosman. Na wat wikken en wegen is ze eruit: de gevouwen oorbellen van Marieke Rolloos vindt ze het allermooist. Lees hier waarom.

“Marieke vouwt deze oorbellen met de hand. ’s Avonds zit ze de oorbellen gewoon op de bank te vouwen van rijstpapier. Zo knap vind ik dat! Ik heb sieraden als deze ook nog nooit ergens anders gezien. Ze heeft er echt passie voor en dat zie je eraan af. Marieke gebruikt overigens voor iedere oorbel een ander patroontje rijstpapier, dus geen paar is hetzelfde.”

“Mijn klanten zijn het trouwens ongetwijfeld met me eens, iedereen die binnenkomt kijkt er wel even naar. Het is een van mijn best lopende producten. Zelfs Japanners nemen het mee naar huis, terwijl origami van oorsprong uit hun eigen land komt.”

Een paar oorbellen van Marieke Rolloos kost 7,50 euro.


Meer over De Etalagefabriek Delft ontdekken?

De Etalagefabriek Delft conceptstores

Vandaag gesloten

Oude Kerkstraat 8, Delft

Bekijk meer:conceptstores

Meer over

De Koopman

adv.