Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit matras kwam 2016 en 2017 als beste uit de test bij de Consumentenbond en is te koop in Delft

Aangeboden door Dutch Dream Delft 23 februari 2018

Wanneer je een nieuw bed of matras nodig hebt, kan je verdwalen in de énorme hoeveelheid keuzes. Wij zeggen: koop een matras van het Nederlandse merk Pullman, want de Consumentenbond heeft deze matrassen in 2016 en 2017 uitgeroepen als ‘beste uit de test’. Het merk is sinds kort te koop in Delft bij beddenzaak Dutch Dream. Beddenspecialist Marcel vertelt wat de matrassen zo goed maken. 

“Het merk Pullman bestaat al sinds 1858 en is oerdegelijk”, weet Marcel. “De boxsprings en matrassen worden allemaal met de hand gemaakt én er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Zo is het frame van hout en bestaan de matrassen onder meer uit paardenhaar, katoen en wol. Hierdoor krijg je het niet snel te warm of te koud én gaat het matras superlang mee.”

dutch-dream-delftMatrassen zijn volledig geveerd

Pullman is in de eerste instantie bekend geworden om de vering in de matrassen. “In het matras zitten grote buitenveren en daarin zit een kleinere pocketveer. Dit zorgt ervoor dat je heel comfortabel ligt. Verder zijn de boxsprings volledig geveerd: ze hebben niet zo’n harde rand als andere boxsprings. Hierdoor krijg je overal de beste ondersteuning.”

Best getest

Niet alleen Marcel vindt de matrassen van Pullman prettig: ook de Consumentenbond is te spreken over het merk. De matrassen kwamen in 2016 én 2017 als beste uit de test. ‘Testers waarderen onder meer de goede ondersteuning die Pullman matrassen bieden in zowel de rug- als zijligging’, lezen we op de site van Pullman. ‘Ook qua veerkracht, ventilatie en hanteerbaarheid scoren de matrassen uitstekend.’

Wil je zelf testen hoe fijn de matrassen van Pullman zijn? Loop dan even binnen bij Dutch Dream en probeer het uit!

Topper

Complete boxspring van Pullman voor maar €2.499,-

Huis en tuin - Geldig t/m 23 apr 2018

Meer over Dutch Dream Delft ontdekken?

Dutch Dream Delft woonwinkels

Geopend10:00 - 17:30

Leeuwenstein 23, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

adv.