Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze smoothie doet je alle ongezonde kerstdiners vergeten

Door Iris Olsthoorn 28 december 2016

Je neemt je elke kerst weer voor om niet te ongezond te eten, maar dat mislukt natuurlijk altijd. Niet zo gek ook, met die overheerlijke tiramisu en de kerstkransjes van je oma. Om over de oliebollen aankomend weekend nog maar te zwijgen. Hills & Mills helpt je weer gezond te voelen met een flinke pompoensmoothie:

Medewerkster Feline: “In deze seizoenssmoothie zit pompoen, banaan, dadel, chai kruiden en amandelmelk. Het is dus super gezond, maar geeft je ook een winters en warm gevoel. Er zitten geen gerafineerde suikers in en alle ingrediënten zijn vers. We maken het waar je bij staat. In de zomer gebruiken we iets meer fruit in onze smoothies, in de winter juist wat meer melkachtige producten.”

Nog meer lekkers

“Buiten de pompoenvariant serveren we ook nog een aantal andere smoothies, bijvoorbeeld de ‘mango lassi’. Die past door de melk heel goed bij pittige gerechten”, vult medewerkster Maria Sofia aan. “Ook de appelsap en sinaasappelsap maken we helemaal vers en we serveren hele leuke ‘coolers’ – cocktails zonder alcohol.”

De pompoensmoothie kost €5.50.


Meer over Hills & Mills Pure Food Café Delft ontdekken?

Hills & Mills Pure Food Café Delft restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Oude Langendijk 6, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

De Koopman

adv.