Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

‘Dagboek van een Muts’: het favoriete kinderboek van boekwinkeleigenaar

Door Ilse Zoutewelle 5 oktober 2016

De Kinderboekenweek start woensdag! Daarom zijn wij benieuwd: wat is het favoriete kinderboek van de eigenaar van de boekhandel? Eigenaar van The ReadShop Kempers, Johan Kempers, vertelt als een echte koopman over zijn favoriete kinderboek.

“De serie Dagboek van een Muts van Rachel Renée Russell vind ik een van de leukste kinderboekenseries die er is. Vorige week is deel 10 uitgekomen: puppy love. Ik heb het boek nu alweer bijbesteld, want ze vliegen de deur uit. Ik snap wel waarom meiden van een jaar of 10 de serie zo leuk vinden. Het boek gaat over dingen die kinderen van die leeftijd herkennen, het is een echt meidenboek. Ook is het heel toegankelijk geschreven. De alinea’s zijn klein en het is ook qua vormgeving geschreven als een dagboek, met verschillende letters en een speels lettertype. Hierdoor is het heel makkelijk te lezen. Het is ook niet voor niets dat het vaak wordt gebruikt om kinderen met dyslexie aan het lezen te krijgen. Verder is de vormgeving hartstikke leuk: lekker opvallend, veel strips er tussendoor.”

Dagboek van een Muts kost 14,99 euro. Tot en met 16 oktober krijg je het gratis kinderboekenweekgeschenk ‘Oorlog en vriendschap’ van Dolf Verroen erbij.


Meer over The Read Shop Kempers ontdekken?

The Read Shop Kempers boekhandels

Vandaag gesloten

Troelstralaan 43-47, Delft

Bekijk meer:boekhandels

Meer over

De Koopman

adv.