Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cadeautip: kaarsen die knisperen als een haardvuur

Aangeboden door Laura’s Giftshop 18 december 2017

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor die ene zus/vriend/collega die alles al heeft? Lees dan even verder, want we hebben een steengoede tip voor je: een Woodwick kaars van Laura’s Giftshop. Geloof ons: dit is iets héél anders dan een simpel kaarsje.

Laura vertelt wat deze kaarsen zo bijzonder maakt: “In de kaarsen zit geen gewone lont, maar een klein stukje hout. Hierdoor knispert het als hij brandt. Net een haardvuur, heel gezellig!” Verder zit er in iedere kaars een lekkere geur waardoor je méteen een kerstgevoel krijgt. Wat dacht je bijvoorbeeld van cranberry, kaneel, jolly gingerbread of campfire marshmellow? “We hebben daarnaast ook veel geuren die ‘neutraal’ zijn en in elk seizoen lekker zijn”, vertelt Laura.

Je hebt er lang plezier van

De kaarsen van Woodwick branden wel vijftig tot tachtig uur. Hoe dat komt? “Ze zijn niet gemaakt van normaal kaarsvet, maar sojawas. Dit zorgt ervoor dat de kaars gelijkmatig opbrandt: je houdt dus geen zijkantjes over. Hierdoor branden de kaarsen onwijs lang.”

Stijlvol

Het is je waarschijnlijk al opgevallen: de kaarsen van Woodwick zijn stijlvol en zitten in een mooi glas. “Wij pakken het vervolgens mooi voor je in, dus je hebt er zelf geen omkijken meer naar!”

Een kaars van Woodwick kost normaal tussen €11,95 en €32,95, maar in december krijg je 20 procent korting op alle kaarsen!


Meer over Laura’s Giftshop ontdekken?

Laura’s Giftshop cadeauwinkels

Geopend10:00 - 18:00

Wijnhaven 4, Delft

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.