Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van barista tot boa: de 5 leukste vacatures van Delft

Door Martine Wooning Berkhuizen 1 augustus 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Medewerker bediening

Bij restaurant Kruydt zoeken ze een parttime collega voor in de bediening! Ken jij of ben jij die enthousiaste horeca-topper die het team van restaurant Kruydt kan versterken?

Neem dan contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek via mail of telefoon -> [email protected] – 088 0243919

Medewerker bediening

Bij restaurant Kruydt zoeken ze een parttime collega voor in de bediening! Ken jij of ben jij die en...

Juice maker/bediening

Angie’s Juicebar streeft er naar om iedereen in Delft en omgeving gezond en fit te maken met hun healthy bowls, sapjes, smoothies soepen en (fruit) salades.

Ze zoeken per 1 september iemand voor de verkoop, het bereiden van sapjes, de bediening en alles wat daarbij komt kijken.
Ben jij die gezellige horecamedewerker die van aanpakken weet en niet verlegen is? Vind je het leuk om met mensen om te gaan en werk je graag door? Kijk dan zeker even naar deze leuke vacature en misschien sta jij zo wel al die heerlijke sapjes te persen!

Barista

Stroomt koffie door jouw aderen? Dat is mooi, want als barista moet je van koffie houden. Je begrijpt dat elk bakkie koffie perfect gezet moet worden ook al is het druk. Koffie is een product dat aandacht nodig heeft. Je weet bijvoorbeeld dat de koffiebonen de juiste maling nodig hebben, hoe melk opgeschuimd moet worden en dat zelfs het inschenken van de melk en de koffie een aparte kunst is. Is dit iets voor jou? Bekijk de volledige vacature hieronder

Barista

Bij Best zijn ze op zoek naar een barista voor 24 - 32 uur! Stroomt koffie door jouw aderen? Dat is ...

Developer Software Leidinggevend

Wil jij online software en diensten voor kinderdagverblijven ontwikkelen? Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het vaststellen van de technische visie van het bedrijf. Zij verstaan hieronder: het doorontwikkelen van hun producten, de roadmap en het leiden van alle (technische) veranderingen. De producten zijn ontwikkeld in moderne technologie. Daarnaast speelt de Developer een integrale rol bij het bepalen van de strategische richting, ontwikkeling en toekomstige groei van het bedrijf. Is dit iets voor jou? Bekijk de volledige vacature hieronder.

Developer Software Leidinggevend | Strategie | 3.500 – 6.000

WR.nl Solliciteren Dienstverband: Branche: Sta...

Buitengewoon Opsporing Ambtenaar

Als BOA houd je je bezig met handhaving binnen de gemeente Midden-Delfland in de breedste zin van het woord. Dit houdt in dat je op alle aspecten van het domein ingezet kunt worden. Dit vraagt om een handhaver die alle aspecten van het vak beheerst en bovendien plezier heeft in het leveren van een bijdrage aan de leefbaarheid binnen onze gemeente. Je bekijkt iedere situatie vanuit verschillende invalshoeken en je levert maatwerk. Aangezien je veelal zelfstandig op pad gaat en je het visitekaartje van onze gemeente bent, is het belangrijk dat je zelfstandig kunt optreden en op passende wijze gebruik maakt van je bevoegdheden. Is deze vacature echt iets voor jou? Bekijk ‘m hieronder!

Buitengewoon Opsporing Ambtenaar

Gemeente Midden-Delfland Dienstverband: Branche: ...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.