Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x superleuke vacatures in Delft

Door Danique Beijer 4 januari 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

VVV-medewerker

Ben jij bekend met wat er in Delft te doen is? Vind je het leuk om bezoekers te informeren over het culturele en toeristische aanbod van onze stad? Dan is een baan als VVV-medewerker misschien wel iets voor jou. Jij bent het visitekaartje van Delft en vertelt bezoekers over wat er in de stad te doen en te zien is en hoe zij van A naar B komen. Het betreft een parttime baan. Enthousiast geworden? Bekijk de vacature hieronder.

Kapper

Atelier Art of Cut is op zoek naar een kapper! Je gaat parttime of fulltime aan de slag in de kapsalon aan de Ezelsveldlaan. Het is belangrijk dat je enthousiast bent, creatief en zelfstandig. Klinkt dit als de ideale baan voor jou? Bekijk dan de vacature hieronder.

Kapper

Kapsalon Atelier Art of Cut is op zoek naar een zelfstandige parttime of fulltime kapper. De functi...

Pizzabakkers

Altijd al willen leren hoe je een échte Italiaanse pizza maakt? Dat kan! De pizzabakkers zijn op zoek naar een nieuwe pizzaiolo die alle fijne kneepjes van het vak wil leren. Je gaat onder meer aan de slag met bestellingen uitpakken, deegbollen uitslaan en pizza’s bakken. Interesse? Bekijk de vacature hieronder.

de pizzabakkers delft

Pizzabakkers gezocht

Als je er van houdt om lekker en goed eten te maken voor gasten dan ben je bij De Pizzabakkers op he...

Hotel receptionist(e)

Het Shanghai Hotel Holland is op zoek naar een receptionist(e). Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de (internationale) gasten. Het is wel van belang dat je Nederlands én Engels spreekt. Zie jij deze baan helemaal zitten? Hieronder kun je de vacature bekijken.
shanghai hotel holland

Fulltime Hotel Receptionist(e)

Shanghai Hotel Holland is voor het receptieteam per direct op zoek naar een fulltime receptionist(e)...

Allround horecamedewerker

De Sjees is op zoek naar versterking. Als allround horecamedewerker ben je het gezicht van de zaak. Ze zijn op zoek naar iemand die de dag of de avond in goede banen kan leiden en personeel kan aansturen. Het is hierbij van belang dat je al wat horeca ervaring hebt. Is dit iets voor jou? De vacature is hieronder te bekijken.

bier tappen barmedewerker vacatures

Allround medewerker de Sjees

Een gezellig druk grand café op de markt in Delft. Zij zijn op zoek naar versterking in hun gezellig...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.