Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Danique Beijer 13 juni 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Let op: in verband met het coronavirus kan het iets langer duren voordat je een reactie krijgt op jouw sollicitatie.

Ervaren hairstylist

Crafted is per direct op zoek naar een ervaren hairstylist! Deze kapperszaak is frontrunner op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Bij hen staat klantbeleving en kwaliteit centraal. Gaat jouw hart sneller kloppen van een perfect coupe en kleur? Ben je enthousiast, energiek, ondernemend en zou je het team van Crafted willen versterken? Bekijk de vacature hieronder!

crafted delft

Ervaren hairstylist

Crafted is frontrunner op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Bij ons staat klantbeleving en k...

Backoffice medewerker

Excellence Badkamers BV is op zoek naar een backoffice medewerker.  Als teamlid ben je werkzaam in de showroom. Zij richten zich op een hoog segment op sanitiar gebied. Als teamlid zorg je voor de ondersteuning van onze verkopers. Dit houdt in dat je de gehele procedure volgt en bewaakt (offerte naar order).  Daarnaast heb je vaardigheden om goed te kunnen plannen, organiseren en overzicht te bewaren. Jij bent klantgericht en communicatief sterk. Jij hebt minimaal een MBO opleiding en ervaring op het gebied van back-office (op sanitair gebied is een pré). De functie geldt voor 40 uur in de week, geldend van dinsdag tot zaterdag. De werkzaamheden verricht je in de winkel van Excellence Badkamers BV in Delft. Interesse in deze vacature? Bekijk ‘m hieronder.

Backoffice medewerker

Excellence Badkamers BV Dienstverband: Branche: ...

Engineer werktuigbouw

Prysmian is de grootste producent ter wereld van kabels en leidingen. Als engineer werktuigbouw bij Prysmian in Delft, maak je onderdeel uit van de afdeling technical services. Op de locatie Delft wordt er door productie gewerkt aan diverse productielijnen met verschillende machines. Je zorgt in jouw team voor het onderhoud aan machines, installaties en gebouwen, zodanig dat de onderhoudsdienst optimaal functioneert. Je rapporteert aan de manager technical services en werkt samen met de planner en de onderhoudsmonteurs. Interesse in deze vacature? Bekijk ‘m hieronder.

Engineer werktuigbouw in Delft

FYGI Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Servicemonteur

Een dag als servicemonteur is nooit hetzelfde! Je start je dag vanuit je huis en gaat met een goed uitgeruste servicebus naar de klant die is ingepland. Eenmaal bij de klant voer je servicewerkzaamheden uit aan grondverzetmachines en los je eventuele storingen op. Aan de einde van de dag check jij nog even je agenda voor de volgende dag, je wilt natuurlijk wel weten hoe laat je de wekker morgen moet zetten. Als Servicemonteur Grondverzetmachines maak je deel uit van een team van 7 monteurs en je bent samen met hen verantwoordelijk voor o.a. de opbouw van nieuwe machines en onderhoud, keuringen en reparatie aan de grondverzetmachines. Interesse in deze vacature? Bekijk ‘m hieronder.

Servicemonteur Grondverzetmachines

Young Engineering Dienstverband: Branche: Stan...

Verkoper

Ben jij de gadget freak van jouw vriendengroep? Vragen jouw vrienden advies aan jou als zij een nieuwe telefoon nodig hebben? En ben jij lekker spontaan? Dan is KPN Delft op zoek naar jou. Je wordt vanaf minuut 1 opgeleid om je te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan je verkoop skills, hoe om te gaan met klanten en helaas komt er soms ook een klacht naar voren. Maar wie weet jij natuurlijk goed op te lossen! En heel fijn bij KPN: je krijgt onregelmatigheidstoeslagen voor het werken na 18:00 uur of in het weekend. Interesse in deze vacature? Bekijk ‘m hieronder.

Verkoper gezocht

Randstad Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.