Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Danique Beijer 6 juni 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Let op: in verband met het coronavirus kan het iets langer duren voordat je een reactie krijgt op jouw sollicitatie.

Verkoper

Ben jij de gadget freak van jouw vriendengroep? Vragen jouw vrienden advies aan jou als zij een nieuwe telefoon nodig hebben? En ben jij lekker spontaan? Dan is KPN Delft op zoek naar jou. Je wordt vanaf minuut 1 opgeleid om je te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan je verkoop skills, hoe om te gaan met klanten en helaas komt er soms ook een klacht naar voren. Maar wie weet jij natuurlijk goed op te lossen! En heel fijn bij KPN: je krijgt onregelmatigheidstoeslagen voor het werken na 18:00 uur of in het weekend. Interesse in deze vacature? Bekijk ‘m hieronder.

Verkoper gezocht

Randstad Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Sales Support Specialist

Independent Recruiters Groep is op zoek naar een Sales Support Specialist! Je taken zullen onder andere bestaan uit: eerstelijns support (het beantwoorden van de vragen van de klanten), ondersteuning in implementatie- en onboardingtrajecten van nieuwe klanten, opbouwen en beheren van de knowledge base waarmee zij klanten proactief informatie kunnen geven en opzetten van een ticketing systeem waarmee klanten efficiënter geholpen kunnen worden. Je bent verantwoordelijk voor je eigen set aan klanten die vallen onder small-to-medium businesses. Spreekt deze functie jou aan? Bekijk de volledige vacature hieronder.

Sales Support Specialist

Independent Recruiters Groep Dienstverband: Branche: ...

Woonbegeleider

Perspektief is een zorgorganisatie die staat voor herstel en participatie van kwetsbare mensen. Mensen bij wie het leven niet vanzelf gaat, helpen we in balans te komen en het leven weer vorm te geven, zoals dat hem of haar past. Cliënten worden toegeleid naar betaald of vrijwillig werk. Zij worden geholpen en ondersteund bij het opbouwen en in stand houden van een veilig netwerk van familie, vrienden en bekenden in de buurt. Heb jij een gelijkwaardige basishouding in de omgang met anderen en heb je een groot hart voor mensen die het minder getroffen hebben? Dan is deze vacature iets voor jou! Bekijk ‘m hieronder.

perspektief delft 2

Woonbegeleider (MBO-4, 28-36 uur) voor de Maatschappelijke Opvang in Delft

Stichting PerspeKtief Dienstverband: Branche: ...

Data Analist

Uitzendbureau Manpower zoekt een ervaren data analist voor een tijdelijke baan bij DSM Food Specialities in Delft. Ken jij de weg in SAP en weet jij precies wat er bedoelt wordt met Legacy System Migration Workbench? Dan ben jij de persoon die zij zoeken! Als tijdelijke data analist zorg jij ervoor dat SAP-integraties volgens de de richtlijnen verlopen. Manpower en DSM Food Specialities zoeken iemand met kennis van en ervaring met SAP en een mbo niveau 4 diploma of hoger op zak. In ruil voor jouw expertise bieden zij een bruto uurloon tussen €16,00 en €20,00 én reiskostenvergoeding. Wil je meer weten over jouw werkzaamheden? Bekijk de vacature hieronder.

Data analist DSM Food Specialities Delft

Manpower Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Bedrijfstechnicus

Young Engineering is in samenwerking met een opdrachtgever op zoek naar kandidaten voor de vacature (Eerste) Bedrijfsautotechnicus. Binnen deze functie werk je in een moderne werkplaats aan twee A-merken trucks en ben  je verantwoordelijk voor onder andere de volgende werkzaamheden: zelfstandig diagnose stellen bij technische problemen en ervoor dragen dat klanten veilig en probleemloos hun kilometers kunnen maken, opsporen van storingen met behulp van geavanceerde diagnose apparatuur, herkennen van klantenklachten en deze vertalen naar een technische oplossing. En als (Eerste) Bedrijfsautotechnicus verricht je de werkzaamheden aan de Trucks binnen een moderne werkplaats. Is dit de baan waar jij naar op zoek bent? Bekijk de volledige vacature hieronder.

(Eerste) Bedrijfsautotechnicus

Young Engineering Dienstverband: Branche: Stan...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.