Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Danique Beijer 30 mei 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Let op: in verband met het coronavirus kan het iets langer duren voordat je een reactie krijgt op jouw sollicitatie.

Catering medewerker Broodjeszaak

Vanwege grote drukte en onze bezorgservice Uber Eats, heeft de Broodjeskraam aan de Paradijspoort extra handjes nodig! Broodje Delft zoekt gemotiveerde, stressbestendige oproepkrachten voor zowel doordeweeks als op weekenddagen. Zij zijn 7 dagen per week geopend. Ben jij die doorzetter die van aanpakken weet en wil je wat bijverdienen? Bekijk de vacature hieronder.

broodje delft

Catering medewerker Broodjeszaak

Vanwege grote drukte en onze bezorgservice Uber Eats, heeft de Broodjeskraam aan de Paradijspoort ex...

Inkoopadviseur

Bij Gemeente Delft zijn ze op zoek naar een inkoopadviseur. Je bent voor Delft hét aanspreekpunt bij vragen over (Europees) aanbesteden en inkoop gerelateerde vraagstukken. Als businesspartner sta je centraal in de organisatie en streef je naar rechtmatig en doelmatig handelen. Je adviseert (gevraagd en ongevraagd) over Europese, nationale en meervoudig onderhandse inkooptrajecten die geregeld door jou en je collega’s ook worden begeleid en uitgevoerd. De actuele ontwikkelingen in je vakgebied volg je op de voet. Heb jij interesse in deze functie? Bekijk ‘m hieronder!

Inkoopadviseur

Je bent voor Delft hét aanspreekpunt bij vragen over (Europees) aanbesteden en inkoop gerelateerde v...

Medewerker bediening

Jij ontvangt ze met een grote glimlach en vraagt of ze gereserveerd hebben. Dat klopt! Je brengt ze naar de juiste tafel. Je bedient de gasten van A tot Z, je geeft suggesties en zorgt dat ze niets te kort komt. Jij bent heel de tijd lekker in de weer, jij zorgt voor schone tafels, haalt de lege glazen weg, dekt bestek in en houdt overzicht. Heb jij nog geen ervaring maar ben je al wel helemaal enthousiast? Geen probleem, Moeke leert je graag de rest! Lijkt het je leuk om bij Moeke aan de slag te gaan? Bekijk de vacature hieronder!

Grand Café Moeke Delft

Medewerker bediening

Jij kijkt naar buiten en ziet een grote groep aan komen lopen, gezellig! Jij ontvangt ze met een gro...

Operator

Ben jij een operator die graag werkt binnen een familiebedrijf? Heb je ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, werk je graag in dagdienst en ben je woonachtig in regio Delft? Wat ga je doen? Als operator ben je verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van het productieproces. Onder meer: machine instellen, machine opstart, grondstoffen toevoeren, machine / productie bijhouden, machine schoonmaken, kleine storingen verhelpen, product kwaliteit in de gate houden en de administratie bij houden. Interesse in deze functie? Bekijk ‘m hieronder!

Operator

Page Personnel Dienstverband: Branche: Standpl...

Facilitaire servicedesk medewerker

Ben jij communicatief vaardig en krijg je energie van mensen ondersteunen? Heb je daarnaast ook nog ervaring met Topdesk? Als facilitair servicedesk medewerker kun je aan de slag bij deze organisatie in Delft. Je bent het eerste aanspreekpunt voor facilitaire vragen bij de servicedesk. De servicedesk is het centrale middelpunt van de organisatie. Op de servicedesk werk je samen met twee collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de vergader- en projectruimtes en je helpt mee met het organiseren van evenementen, congressen en belangrijke nationale en internationale bezoeken. Wil je meer weten over deze functie? Bekijk ‘m hieronder.

Facilitaire servicedesk medewerker

SPARQ Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.