Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Danique Beijer 23 mei 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Let op: in verband met het coronavirus kan het iets langer duren voordat je een reactie krijgt op jouw sollicitatie.

Pokébowls creators

Je zal helpen met alle keukenhulp en voorbereiden van voldoende ingrediënten voor de lunch als avondeten. Daarnaast zal je ook helpen met het voorbereiden van de Poke bowls voor de klanten. Bediening gebeurt vanuit counter en bestellingen worden klaargemaakt voor bezorgdiensten en langskomende klanten. Verder zal je ook meehelpen met aanvullen van de voorraad en het schoonmaken van de zaak. Interesse in deze functie? Bekijk ‘m hieronder!

pokay delft

Pokébowl creators

POKAY is een fris en healthy fastfood concept gespecialiseerd in het serveren van Poke Bowls. Voor d...

Facilitaire servicedesk medewerker

Ben jij communicatief vaardig en krijg je energie van mensen ondersteunen? Heb je daarnaast ook nog ervaring met Topdesk? Als facilitair servicedesk medewerker kun je aan de slag bij deze organisatie in Delft. Je bent het eerste aanspreekpunt voor facilitaire vragen bij de servicedesk. De servicedesk is het centrale middelpunt van de organisatie. Op de servicedesk werk je samen met twee collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de vergader- en projectruimtes en je helpt mee met het organiseren van evenementen, congressen en belangrijke nationale en internationale bezoeken. Wil je meer weten over deze functie? Bekijk ‘m hieronder.

Facilitaire servicedesk medewerker

SPARQ Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Crediteurenmedewerker

Bij Page Perssonel zijn ze op zoek naar een nieuwe crediteurenmedewerker. Wat ga je doen? Coderen en invoeren van inkoopfacturen. Afhandelen van contact met klanten en leveranciers. Zorgdragen voor de juiste behandeling van btw op de facturen en samenwerken met de afdeling Inkoop voor een soepel ‘purchase-2-pay’ proces. Wil je meer weten over deze functie? Bekijk ‘m hieronder.

Crediteurenmedewerker

Page Personnel Dienstverband: Branche: Standpl...

Helpende Stefanna

Wil jij zorgen dat ouderen een prettige dag hebben? Solliciteer dan als Helpende bij Pieter van Foreest. Zij zoeken een collega met hart voor de zorg, die van aanpakken weet en het beste van zichzelf wil geven. Flexibiliteit, communicatie en feedback zijn jouw sterkte punten. Interesse in deze functie? Bekijk ‘m hieronder!

Pieter van Foreest

Helpende Stefanna

Wat ga je doen? Bij Pieter van Foreest staat kwaliteit van leven voorop. Het uitgangspunt bij al je...

Kraamverzorgenden

Als kraamverzorgende sta jij klaar voor moeder en kind in de kraamtijd. Jij bent hun steun en toeverlaat. Je waakt over de gezondheid en het welzijn van het gezin. Je geeft voorlichting en instructie en biedt ondersteuning waar nodig. Aan het eind van de kraamtijd zorg jij ervoor dat de ouders zelfstandig en zelfverzekerd voor hun kindje kunnen zorgen. Jij maakt van de kraamweek een dierbare herinnering. Heb je interesse in deze functie? Hieronder kun je de hele vacature bekijken.

Naviva kraamzorg

Kraamverzorgenden

Naviva is in Delft op zoek naar meerdere kraamverzorgenden. Ben je 16-28 uur (tot 32 uur in overleg)...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.