Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Danique Beijer 9 mei 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Let op: in verband met het coronavirus kan het iets langer duren voordat je een reactie krijgt op jouw sollicitatie.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Bij ZorgLoont zijn ze op zoek naar een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. Je werkzaamheden zullen bestaan uit: Het bieden van acute hulp aan cliënten die in acute psychische nood verkeren, samenwerken met psychiater of arts om een behandelplan op te stellen, je denkt graag mee hoe we de zorg nog beter kunnen maken en triageren van cliënten op de noodzaak van acute psychische hulp. Jij bent in het bezit van een diploma spv en bent BIG geregistreerd. Interesse in deze functie? Hieronder kun je ‘m bekijken!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

ZorgLoont Dienstverband: Branche: Standplaats:...

Allround Office Assistent(e)

Als assistent ondersteun je verschillende processen. Denk aan: administratieve taken in de boekhouding, organiseren van sollicitatiegesprekken, opstellen van contracten, het beheren van ziekteverlof en ondersteunen van nieuwe medewerkers. Let op: voor deze functie is de voertaal Engels. Het is dus belangrijk dat je hier goed in bent. Lijkt deze functie jou interessant? Bekijk ‘m hieronder!

All-round Office Assistant

Adecco Midden Dienstverband: Branche: Standpla...

Verkoopmedewerker Drogisterij

Als medewerker van DA Drogisterij Elisa houd je je bezig met het te woord staan van klanten en het beantwoorden van vragen. Ook draag je zorg voor het bedienen van de kassa, verzorgen van de winkelinrichting en winkelverzorging, verwerken van goederen, bestellen van artikelen in samenspraak met de ondernemer en speel je in op de vragen en wensen van de klanten. Heb je interesse in deze vacature? Bekijk ‘m hieronder!

dio drogist bomenwijk

Verkoopmedewerker Drogisterij

Als medewerker van DA Drogisterij Elisa houd je je bezig met het te woord staan van klanten en het b...

Helpende Stefanna

Wil jij zorgen dat ouderen een prettige dag hebben? Solliciteer dan als Helpende bij Pieter van Foreest. Zij zoeken een collega met hart voor de zorg, die van aanpakken weet en het beste van zichzelf wil geven. Flexibiliteit, communicatie en feedback zijn jouw sterkte punten. Interesse in deze functie? Bekijk ‘m hieronder!

Pieter van Foreest

Helpende Stefanna

Wat ga je doen? Bij Pieter van Foreest staat kwaliteit van leven voorop. Het uitgangspunt bij al je...

ROV monteur operator

Als monteur ben je samen met het team verantwoordelijk om de inspectierobots in topconditie te houden. Daarnaast ben je nauw betrokken bij het implementeren van alle technische updates. Daardoor ben je dagelijks bezig met techniek. Jouw input zal worden gebruikt om zowel de installatie als de operatie te verbeteren. Daarbij zul je ook opgeleid worden tot operator. Dagelijkse activiteiten zullen bestaan uit: voorbereiden en verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan de inspectierobots, zowel gepland onderhoud als incidenteel onderhoud, invoeren van verbeteringen aan de installaties en meehelpen met de operatie. Heb je interesse in deze functie? Hieronder kun je de hele vacature bekijken.

ROV Monteur Operator Fleet Inspector | MBO4 Mechatronica | 2.500 – 3.700

WR.nl Solliciteren Dienstverband: Branche: Sta...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.