Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Danique Beijer 2 mei 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Let op: in verband met het coronavirus kan het iets langer duren voordat je een reactie krijgt op jouw sollicitatie.

Logistiek medewerker

The Stone is op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie Logistiek Medewerker voor de afdeling Voorraadbeheer die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en graag het team wil komen versterken. De werkzaamheden zijn onder meer: uitpakken, prijzen en controleren van artikelen,  verdelen en wegscannen van artikelen naar onze winkels en zorgdragen voor de voorraad in het magazijn. Is dit iets voor jou? Bekijk hieronder de vacature.

the-stone-delft

Logistiek Medewerker

The Stone is op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie Logistiek Medewerker voor de afde...

Leerkracht

Ben je een leerkracht ‘die zorgt dat er wat gebeurt’ met leerlingen? Heb je affiniteit met bovenbouw-groepen en zie je problemen als uitdagingen? Ga dan met De Gabriëlschool in gesprek. Zij zoeken nieuwe leerkrachten met een onderwijskundige visie en affiniteit met de bovenbouw. Heb je interesse? Bekijk de vacature hieronder.

Leerkracht

Leerkrachten groep 6, 7 of 8 Ben je een leerkracht ‘die zorgt dat er wat gebeurt’ met leerlingen? B...

Kassamedewerker

Natuurlijk scan je bij de kassa alle boodschappen van de klanten en reken je daarna netjes af. Maar deze bijbaan als kassamedewerker bij Dirk van den Broek is meer! Ze willen bijvoorbeeld graag dat je een gezellig praatje met onze klanten maakt. Geen werkervaring? Geen probleem! Je enthousiasme en inzet vinden ze het allerbelangrijkste. Is dit iets voor jou? Bekijk hieronder de vacature.

Kassabonnetjes

Kassamedewerker

Wat ga je doen Natuurlijk scan je bij de kassa alle boodschappen van de klanten en reken je daarna ...

Storingsmonteur

Als storingsmonteur verhelp je storingen en pleeg je onderhoud. Je maakt hierbij gebruik van meetapparatuur. Jij adviseert of betreffende machine stilgezet moet worden voor onderhoud of het oplossen van storingen, uiteraard in overleg met je collega’s. Heb je interesse? Bekijk de vacature hieronder.

Storingsmonteur

FYGI Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Rioolmonteur

Zegwaard is op zoek naar een rioolmonteur. Als rioolmonteur werk je veel zelfstandig aan projecten. Je voert reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan rioolinstallaties. Verder signaleer je storingen en los je deze op. Ook rapporteer je eventuele vervolg werkzaamheden en breng je hier advies over uit. Iets voor jou? Bekijk de vacature hieronder.

Rioolmonteur

Zegwaard is op zoek naar een rioolmonteur voor de vacature in Delft. Als rioolmonteur werk je veel z...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.