Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures in Delft zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Danique Beijer 20 juni 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Let op: in verband met het coronavirus kan het iets langer duren voordat je een reactie krijgt op jouw sollicitatie.

Secretaresse

De TU Delft zoekt per 1 november 2020 een nieuwe secretaresse. Je verricht de meest voorkomende secretariële werkzaamheden zoals de telefoon beantwoorden, e-mails afhandelen, agenda’s beheren, bestellingen doen, reisaanvragen, hr-zaken, ondersteuning bij correspondentie en drukwerk, bijhouden van ziek- en betermeldingen, regelen van catering, organiseren van evenementen, etc. Je hebt een flexibele instelling en kunt snel schakelen als de werkzaamheden dit van je vragen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers, studenten en gasten. Iets voor jou? Bekijk de volledige vacature hieronder.

Secretaresse

TU Delft Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Ervaren hairstylist

Crafted is per direct op zoek naar een ervaren hairstylist! Deze kapperszaak is frontrunner op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Bij hen staat klantbeleving en kwaliteit centraal. Gaat jouw hart sneller kloppen van een perfect coupe en kleur? Ben je enthousiast, energiek, ondernemend en zou je het team van Crafted willen versterken? Bekijk de vacature hieronder!

crafted delft

Ervaren hairstylist

Crafted is frontrunner op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Bij ons staat klantbeleving en k...

Orderpicker

Voor deze functie is het belangrijk dat je over eigen vervoer beschikt of uit de directe omgeving van Delft komt. Aan de hand van een orderlijst en/of scanner verzamel je de juiste aantallen en producten, dit gebeurt vaak op een elektrische pompwagen. Je controleert de producten op juiste codering en bij afwijkingen of geen voorraad signaleer je dit en geef je dit door aan je leidinggevende. Het aanbrengen van stickers, klaarzetten van pallets op de daarvoor bestemde locatie behoren ook tot jouw taken. Spreekt deze functie jou aan? Bekijk de volledige vacature hieronder.

Orderpicker Delft

UBN Rotterdam Dienstverband: Branche: Standpla...

Sales Support Specialist

Independent Recruiters Groep is op zoek naar een Sales Support Specialist! Je taken zullen onder andere bestaan uit: eerstelijns support (het beantwoorden van de vragen van de klanten), ondersteuning in implementatie- en onboardingtrajecten van nieuwe klanten, opbouwen en beheren van de knowledge base waarmee zij klanten proactief informatie kunnen geven en opzetten van een ticketing systeem waarmee klanten efficiënter geholpen kunnen worden. Je bent verantwoordelijk voor je eigen set aan klanten die vallen onder small-to-medium businesses. Spreekt deze functie jou aan? Bekijk de volledige vacature hieronder.

Sales Support Specialist

Independent Recruiters Groep Dienstverband: Branche: ...

Persoonlijk begeleider

Perspektief is per direct op zoek naar een persoonlijk begeleider (HBO, 28-36 uur) voor  team Binnenstad van de Maatschappelijke Opvang in Delft. Passie, lef en ondernemerschap staat hoog in het vaandel. Zij denken in kansen en geloven in leren door doen en successen te vieren. Heb jij een gelijkwaardige basishouding in de omgang met anderen en heb je een groot hart voor mensen die het minder getroffen hebben? Bekijk de volledige vacature dan hieronder.

perspektief delft 2

Persoonlijk Begeleider (HBO 28-36 uur) Maatschappelijke Opvang Delft

Stichting PerspeKtief Dienstverband: Branche: ...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

 

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.