Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures in Delft zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Martine Wooning Berkhuizen 11 juli 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Let op: in verband met het coronavirus kan het iets langer duren voordat je een reactie krijgt op jouw sollicitatie.

Office Manager

In deze tijdelijke rol als Office Manager ben jij het zogenaamde ‘manusje van alles’. Je bent de steun en toeverlaat van verschillende managers en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Je ondersteunt diverse operationele processen (HR, Inkoop, Facilitair, Operationeel Management en Logistiek). Je veelzijdige takenpakket bestaat o.a. uit verzorgen van checklists (bestaande formats) bij instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Verzorgen van de personeelsadministratie (verzuim, jubilea etc.). Wekelijks updaten (uploaden) van het personeelsbestand via de website van Synergy (Invitra). Aanspreekpunt voor interne & externe belanghebbenden (facilitaire zaken / onderhoud / etc.). Benieuwd naar de volledige vacature? Bekijk ‘m hieronder.

Office Manager (20 uur per week)

High Quality Dienstverband: Branche: Standplaa...

Medewerker bediening

Ben jij een horeca topper? Dan is Jans op zoek naar jou! Zij hebben namelijk iemand nodig die het team in de bediening kan komen versterken. Ben jij flexibel en weet je van aanpakken? Reageer dan snel, want voor je het weet is iemand je voor!

Benieuwd naar de volledige vacature? Bekijk ‘m hieronder.

Jans

Topper voor in de bediening gezocht

Wij zoeken een gezellige collega die ons jonge team komt versterken. Je bent doordeweeks beschikbaar...

Customer Success Manager

Voor een dienstverlenende scale up organisatie in Delft is Independent Recruiters op zoek naar een Customer Success Manager. Deze organisatie levert een platform waarmee bedrijven feedback kunnen uitvragen op verschillende punten in de customer journey. Als Customer Succes Manager help jij organisaties met het in kaartbrengen van belangrijke verbeterpunten in de klantbeleving, klanttevredenheid en het optimaliseren van interne processen. Heb jij ervaring met customer experience management en weet jij goed in te spelen op de behoeftes van de klant? Heb jij daarnaast affiniteit met data en tech en heb jij een gezonde commerciële instelling? Dan komen ze graag met je in contact! Bekijk de vacature hieronder als je meer wilt weten.

Customer Success Manager

Independent Recruiters Dienstverband: Branche: ...

Engineer werktuigbouw in Delft

Prysmian is de grootste producent ter wereld van kabels en leidingen. Als engineer werktuigbouw bij Prysmian in Delft, maak je onderdeel uit van de afdeling technical services. Op de locatie Delft wordt er door productie gewerkt aan diverse productielijnen met verschillende machines. Je zorgt in jouw team voor het onderhoud aan machines, installaties en gebouwen, zodanig dat de onderhoudsdienst optimaal functioneert. Je rapporteert aan de manager technical services en werkt samen met de planner en de onderhoudsmonteurs. Bekijk de volledige vacature hieronder.

Engineer werktuigbouw in Delft

FYGI Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Productiemedewerker smelterij

Smelt jij bij het idee om als operator aan de slag te kunnen? Wil jij graag stoer werk doen in een heftige en warme omgeving? Voor dit bedrijf is uitzendbureau Luba per direct op zoek naar een operator die met lood wil werken in de smelterij! Voor dit bedrijf, dat gespecialiseerd is in het recyclen van lood, ga jij aan de slag als operator op de smelterij. Dit houdt concreet in dat het jouw hoofdtaak is om stukken oud lood om te smelten tot grote blokken lood die later worden verwerkt tot bladlood. Dit kunnen kleine blokken lood zijn, maar ook grote platen lood. Deze grote, zware blokken verplaats je met een heftruck naar de zagerij of productie afdeling. Interesse? Bekijk de volledige vacature hieronder.

luba uitzendbureau delft

Productiemedewerker smelterij

Luba Uitzendbureau Delft Dienstverband: Branche: ...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.