Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures in Delft zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Danique Beijer 4 juli 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Let op: in verband met het coronavirus kan het iets langer duren voordat je een reactie krijgt op jouw sollicitatie.

Accountmanager

REMONDIS is op zoek naar een Accountmanager voor de vestiging in Delft. Een commercieel gedreven persoon die naast relatiebeheerder zich vooral richt op resultaatgerichte acquisitie. REMONDIS biedt branchegerichte totaaloplossingen op het gebied van afvalinzameling voor bedrijven, particulieren en overheid. Vanuit jouw opgebouwde visie maak je (samen met het management) een plan om de verkoopstrategie uit te gaan voeren en de regio steeds verder uit te bouwen. Je beheert je eigen agenda, maakt afspraken en bezoekt bestaande en nieuwe business-to-business klanten (MKB en industrie). Naast ontwikkeling van het verkoopbeleid ben je in staat om dit te vertalen naar concrete activiteiten en projecten op het gebied van acquisitie, offertes, dienstverlening en klantcontact. Benieuwd naar de volledige vacature? Bekijk ‘m hieronder.

Accountmanager

Remondis Nederland B.V. Dienstverband: Branche: ...

Medewerker bediening

Bezit jij het doorzettingsvermogen, de teamspirit en het enthousiasme waardoor de gasten van De Beren een onvergetelijke avond beleven? Ga dan werken in de bediening van één van De Beren restaurants! Of je nu als runner, medewerker bediening of als barkeeper op de werkvloer staat, iedere medewerker draagt op zijn/haar manier een steentje bij aan het team en de beleving van de gast. Bekijk de vacature hieronder.

Medewerker bediening

Bezit jij het doorzettingsvermogen, de teamspirit en het enthousiasme waardoor de gasten van De Bere...

Helpende

Pieter van Foreest is op zoek naar een helpende voor zorginstelling de Bieslandhof. Jij bent iemand die hart heeft voor ouderen en écht geïnteresseerd is in hun verhaal, behoeften en interesses. Daarnaast ben je gastvrij, flexibel en denk je in oplossingen. Het gaat om een baan voor 16 tot 36 uur per week. Bekijk de vacature hieronder als je meer wilt weten.

Pieter van Foreest

Helpende

Heb jij je diploma Helpende Zorg (en Welzijn) niveau 2? Heb jij hart voor de ouderenzorg en vind jij...

Embedded Software Engineer

Embedded Acoustics BV zoekt een breed inzetbare software engineer, die de flexibiliteit en het inzicht heeft om voor meerdere platformen en in meerdere talen te ontwikkelen. Primair zul je je bezig houden met embedded systemen, waarvoor veelal in C wordt geprogrammeerd. Denk daarbij onder andere aan systemen op basis van DSP’s, hybride ARM-FPGA processoren en aan low-power microcontrollers. Daarnaast ontwikkelen we software voor Windows en Android, o.a. voor het aansturen van onze producten. Je zult in eerste instantie op 2 à 3 projecten worden ingezet, waarbij de keuze ondermeer afhangt van jouw ervaring en interesses. Bekijk de volledige vacature hieronder.

Embedded Software Engineer

Embedded Acoustics BV Dienstverband: Branche: ...

Medewerker Proeflokaal OPEN

Als medewerker proeflokaal OPEN vorm jij samen met vijf collega’s de kern van ons horecateam. Binnen dit team voer je alle voorkomende horecawerkzaamheden uit. Het kernteam wordt aangevuld door oproepkrachten en afwassers. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het bieden van een gastvrije en educatieve horecaomgeving voor alle cursisten en leden, maar ook voor alle inwoners van Delft. De dagdiensten werk je altijd samen met een collega. In de avond ben jij het gezicht van de bar. Tijdens maandelijkse teamoverleggen brainstorm je mee over thema’s als zero waste, de kaart en HACCP. Is deze vacature echt iets voor jou? Bekijk ‘m hieronder!

Medewerker Proeflokaal OPEN

Per 1 september 2020, voor 24 uur per week Wie is OPEN? OPEN is de informele ontmoetingsplaats v...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

 

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.