Vaarwel, rimpels en hangende oogleden: hier kan het zonder prikken of snijden

Aangeboden door Schoonheidsinstituut Rita Kuiper 31 oktober 2018

Die hangende oogleden, kraaienpootjes en andere rimpeltjes zijn je misschien een doorn in het oog. Maar om daarvoor nou onder het mes te gaan of er een spuit in te zetten… Dat gaat toch wel wat ver! Daarom kun je bij Schoonheidsinstituut Rita Kuiper terecht voor een nieuwe techniek op het gebied van huidverstrakking: de Plasmapen.

Plasma-watte? Medisch schoonheidsspecialiste Rita legt uit wat dit is. “De Plasmapen is een soort pen die werkt op basis van gasmoleculen. Zonder de huid aan te raken, ontstaat een vonkontlading. Die geeft puntsgewijs warmte af aan de huid. Hierdoor ontstaat onmiddellijk een verstrakking van de huidvezels en wordt de omliggende huid niet beschadigd. Na de behandeling vormen er piepkleine korstjes die er na één week vanzelf afvallen. We gaan dus niet aan de slag met verdovingen, injecties of andere pijnlijke behandelingen.”

Dit is hoe je huid eruit ziet na de behandeling met de plasmapen, verdeeld over een week. Daarna zul je niets meer zien van de behandeling en gaat de huid nog verder met verstrakken en nieuwe vezels aanmaken.

Dag 2
Dag 4
Dag 6

Dit kan je laten behandelen met de Plasmapen

Met de Plasmapen kan Rita een heel scala aan ‘vervelende’ verouderingsverschijnselen behandelen. Denk aan hangende boven- en onderoogleden, kraaienpootjes en rimpels op de bovenlip. Ook littekens van acne en waterpokken kunnen worden weggehaald. “Het resultaat is langdurig. Je kunt het één keer laten doen, maar voor optimaal resultaat kun je de behandeling het best herhalen.”

Lijkt dit je wel wat of wil je meer informatie? Je kunt hier een afspraak maken óf Rita bellen via 06-12362774. Als je meer wilt weten, kun je kijken op rimpelcorrectie.nl.

Schoonheidsinstituut Rita Kuiper wellness

Op aanvraag

Laan van Vredenoord 11 , Rijswijk

Bekijk meer:wellness

adv.