Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo kom je van pluizend haar af: ‘Het is bijna een wondermiddel’

Aangeboden door Kinki Kappers Delft 14 december 2019

Door je haar te föhnen, stijlen of verven kan het ontzettend gaan pluizen. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten! Kinki Kappers in Delft behandelt je haar met Olaplex waardoor pluizend haar verandert in een mooie, volle bos. Kapster Giny: “Het verschil is enorm”.

Giny vertelt wat Olaplex doet met je haar: “Een haar bestaat uit bruggen. Door het te verven, föhnen of stijlen gaan die bruggen openstaan. Hierdoor gaat je haar pluizen, klitten en valt het uit. Olaplex vult de openstaande brug op en zorgt voor herstel. Je haar wordt zachter, voller én een kleuring blijft beter zitten.”

Het blijft altijd in je haar zitten

Giny en haar collega’s passen Olaplex standaard toe als je je haar laat verven bij Kinki. “Maar je kunt ook naar de salon komen voor een losse behandeling. Het blijft altijd in je haar zitten: je herhaalt de kuur alleen als het is uitgegroeid. Dat is ongeveer een keer per jaar.” In de salon krijg je het eerste en tweede gedeelte van de kuur. Jij zorgt thuis voor deel drie. “Je brengt Olaplex wekelijks aan en laat het tien minuutjes intrekken. Dat is alles!”

Experts in kleuren

De kappers van Kinki in Delft zorgen er niet alleen voor dat jij met een goed verzorgde coupe naar buiten gaat, ze zijn ook experts in kleuringen. “Je kent ons misschien van de fel gekleurde kapsels. Maar we zijn ook erg goed in natuurlijke en zachte kleuringen. We besteden veel tijd aandacht aan je highlights of balayage zodat je een prachtig resultaat krijgt. We volgen regelmatig trainingen, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.” Ben je benieuwd naar de resultaten? Bekijk  hieronder een aantal foto’s. En ja: deze kapsels zijn óók allemaal behandeld met Olaplex!

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

Deel een en twee van de Olaplex kuur kost €32,50. Als je Olaplex combineert met verven of blonderen kan dit vanaf €17,-. Het potje met deel drie kost normaliter €65,-, maar je betaalt tot en met januari €55,-. Maak dus snel een afspraak! Dat kan via de onderstaande oranje button.


Meer over Kinki Kappers Delft ontdekken?

Kinki Kappers Delft

Geopend09:00 - 18:30

Hippolytusbuurt 13, Delft

adv.