Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo kom je écht af van rimpels, pigmentvlekken en couperose

Aangeboden door Huid & Laserkliniek Delft 26 september 2018

Heb je je afgelopen zomer onwijs gestoord aan pigmentvlekken, haartjes op vervelende plekken, rimpels of couperose? Dan is de herfst en de winter dé tijd om daar wat aan te laten doen. Tessa van Huid & Laserkliniek Delft vertelt hoe je er vanaf kunt komen.

“In de kliniek werken we met een hypermoderne en krachtige laser- en IPL-platform”, vertelt Tessa. “Hier mogen alleen huidtherapeuten en artsen mee werken. We kunnen er maar liefst 34 verschillende aandoeningen mee behandelen! Het apparaat staat ook in ziekenhuizen, dus we zijn erg trots dat wij hem ook in onze kliniek hebben.”

Waarom het najaar de perfecte tijd is

Vooral in minder zonnige periodes gebruiken ze de laser vaker. Tessa legt uit waarom: “In de winter is de huid witter, waardoor de donker getinte huid het laserlicht niet blokkeert. De laser zou een brandplekje op de huid achter kunnen laten wanneer deze te veel gebruind is van de zon. Daarom is het verstandiger om de behandeling in de winter te doen.” Gebieden zoals bijvoorbeeld oksels kunnen het hele jaar door behandeld worden.

Dit kan je laten behandelen met een laser

Wat kan die laser allemaal behandelen? “Een pigmentlaser reageert op bruine en zwarte kleur waardoor je haren en pigmentvlekken kunt verwijderen. Een vaatlaser reageert op rode en paarse kleur waardoor je vaatjes op benen en gezicht kunt verwijderen. Met onze lasers kunnen we onder meer pigmentvlekken, zonschade, couperose, wijnvlekken en tatoeages te lijf gaan. Daarnaast werkt de gefractioneerde laser erg goed om rimpels en littekens te verminderen (dat is wetenschappelijk bewezen) en kunnen we weer met een ander handstuk ongewenst haar verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan haartjes in je gezicht, oksels en bikinilijn. Voor die laatste twee hebben we nu trouwens een actie: je krijgt 30 procent korting op een behandeling.” Bekijk de website voor meer informatie.

Zo werkt het

Denk je nu: brr, zo’n laserbehandeling doet vast veel pijn? Nee hoor! “Een behandeling duurt vaak maar een paar seconden en het enige dat je voelt is een speldenprikje en wat warmte. En omdat lasers werken met lichtgolven en warmte, kunnen we heel gericht één kleur of plekje behandelen en de omringende huid volledig met rust laten.”

Daarom kiezen je voor een huidtherapeut

Het heeft aardig wat voordelen om naar een huidtherapeut te gaan om je te laten behandelen. Tessa legt het uit: “Zo worden een aantal behandelingen vergoed door de zorgverzekering. Denk bijvoorbeeld aan overbeharing bij een vrouw in het gezicht.” Daarnaast kun je er bij een huidtherapeut zeker van zijn dat je écht goed behandeld wordt. “We werken volgens een kwaliteitssysteem, zijn lid van de beroepsvereniging NVH en zijn opgenomen in een kwaliteitsregister. Daarnaast werken we heel nauw samen met artsen om je zo te voorzien van het beste advies voor jouw huid.”

Kortom; pak de tijd die je hebt in de winter en maak een afspraak! Dat kan hier.


Meer over Huid & Laserkliniek Delft ontdekken?

Huid & Laserkliniek Delft dermatologen

Vandaag gesloten

Nassaulaan 155, Delft

Bekijk meer:dermatologen

adv.