Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo kom je af van statisch haar en 4 andere slimme haartrucs

Aangeboden door TopHaarverzorging 21 januari 2019

In de winter heeft je haar heel wat te verduren: storm, regen en kou… Dat zorgt er jammer genoeg vaak voor dat het statisch, droog of simpelweg futloos wordt. Kapster Kim van Tophaarverzorging weet gelukkig wat je kunt doen tegen deze winterproblematiek. 

Bescherm je haar

“In de winter met nat haar over straat, daar heeft niemand zin in! Daarom is het fijn om het te föhnen. Zorg wel dat je je haar goed beschermt, want föhns en andere hittebronnen kunnen het blijvend beschadigen. Gebruik daarom een heatprotector die je voor het föhnen aanbrengt. Wij hebben in de kapsalon verschillende heatprotectors die je kunt gebruiken.”

Zo kom je af van statisch haar

Niets is irritanter dan statisch haar. Maar je kunt er supermakkelijk vanaf komen! Hoe? Kim legt het uit: “Droog haar wordt snel statisch. Maak daarom je handen even vochtig en strijk over je haar. Als dat niet helpt, kun je ook een serum of olie gebruiken die niet vet is. Wij hebben in de kapsalon hele fijne Argan Oil of Incredible oil van Milkshake Haircare.”

Geef futloze krullen wat vocht

Als de temperatuur onder 0 komt (wat waarschijnlijk snel gaat gebeuren!), zit er geen vocht meer in de lucht. Daardoor kunnen je krullen uitzakken. “Maak ze even nat met de plantenspuit, dan ben je er in mum van tijd vanaf!”

Zo voorkom je pluizig haar bij mist

Bij mistig weer kan je haar ontzettend gaan pluizen. De truc? “Spray voor je naar buiten gaat een klein beetje haarlak over je haar. Dan heb je nergens last van!”

Laat je goed adviseren

“Als je haar te lang is, kan het vooral in de winter ontzettend futloos worden. Laat je dus goed adviseren over de juiste coupe, zodat het mooi blijft.” En laten de kapsters van Tophaarverzorging daar nu net supergoed in zijn! Ze helpen je graag om je haar weer mooi in vorm te krijgen. Wil je het zelf ervaren? Maak dan een afspraak, dat kan hier.

Lees ook:

tophaarverzorging

Eindelijk: deze kapper knipt je krullen wél goed

Wie gekruld haar heeft, kan het ongetwijfeld beamen: een goede knipbeurt is essentieel voor mooie kr...
tophaarverzorging

Van blond naar brunette: dit moet je weten

Ben je van plan om je coupe een donkerder kleurtje te geven? Voor je aan de slag gaat, zijn er nog w...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door TopHaarverzorging. Meer over TopHaarverzorging ontdekken?

TopHaarverzorging kappers

Geopend09:00 - 21:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Rochussenstraat 3, Delft

Bekijk meer:kappers

adv.