Sharon van QoQo Massage: ‘Mensen vallen in slaap van mijn relaxmassages’

Aangeboden door QoQo Massage Delft 10 maart 2018

Wie wel eens een massage krijgt, weet ongetwijfeld dat dit best iets persoonlijks is. Daarom is het fijn om te weten wie de mensen zijn die je masseren. Sharon van QoQo Massage Delft vertelt waarom ze masseur is geworden én wat ze zo leuk vindt aan haar werk.

“Ik was klant bij QoQo Massage”, vertelt Sharon. “Mijn achtergrond is schoonheidsspecialiste en ik wilde daar graag weer iets mee. Ik kwam erachter dat QoQo Massage een vacature had en dacht: dit is iets voor mij!” Intussen werkt Sharon een tijdje bij de massagesalon en ze heeft het heel erg naar haar zin. “Het is heel variërend werk. Ieder lichaam is anders en heeft andere problemen.”

Alle tijd van de wereld

Sharon is vooral goed in het geven van relaxmassages. “Ze vallen zelfs vaak in slaap!” Hoe dat komt? “Ik denk dat het komt omdat ik hele warme handen heb. Verder masseer ik niet te snel en geef écht aandacht aan de klant. Ook al is het maar een korte massage, ik geef ze altijd het gevoel dat ik alle tijd van de wereld heb.”

Geef het aan als je pijn hebt

Ook als je pijnklachten hebt, wil Sharon je graag helpen. “Ik masseer bijvoorbeeld veel kapsters. Zij hebben vaak last van hun schouders en dat los ik voor hen op.” Geef het dus altijd aan als je ergens pijn hebt: “Dan leg ik tijdens de massage daar de focus op zodat je écht ontspannen de deur uit gaat!”

QoQo Massage Delft massagesalons

Nu open10:00 - 00:00

Papsouwselaan 232, Delft

Bekijk meer:massagesalons