Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Naar de kapper? Dit is de status van verschillende zaken in Delft

Door Rosanne Becker 7 mei 2020

Het was een moment van blijdschap voor Delftenaren met een coupe corona én alle kappers: woensdag 6 mei werden versoepelingen van meerdere maatregelen aangekondigd. Zo mogen – met enkele aanpassingen – kapperszaken en andere contactberoepen vanaf 11 mei weer aan de slag. Wil jij naar de kapper in Delft? Hieronder vind je enkele Delftse kappers die je graag van je wilde manen afhelpen.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Van Beek kappers

De kapsters bij van Beek gaan overuren draaien. Vanaf maandag 11 mei is de kapsalon weer geopend en zullen ze tot 1 juli extra overuren maken om je weer te laten stralen. Ook op zondag kun je bij de kapper terecht. Wil je zeker zijn van een mooie haarcoupe? Dan kun je alvast een afspraak maken.


Meer over Van Beek Kappers ontdekken?

Van Beek Kappers kappers

Gesloten08:30 - 21:00

Papsouwselaan 220, Delft

Bekijk meer:kappers

Kinki Kappers

View this post on Instagram

I DON’T CARE KINKI MY HAIR ⚡🤘⁠ ⁠ YAAS! We mogen weer! Na bijna twee maanden zonder jullie, mogen we 11 mei dan eindelijk weer onze deuren opengooien (party time🕺)! Ons onlineboekingssysteem is vanaf NU weer geopend. Dus go, go, go en plan jouw afspraak in!⁠ ⁠ We zijn helemaal ready om jullie te voorzien van super toffe Kinki cuts en colours. Nu we eindelijk weer het huis uit mogen, is het wat ons betreft tijd om te shinen! En wij helpen jullie daar graag een handje bij ✂️🔥⁠ ⁠ We zijn natuurlijk Kinki as usual, maar net een beetje anders dan je gewend bent. Voor jouw en onze veiligheid werken wij volgens de richtlijnen die zijn aangegeven vanuit de overheid. Ook werken we met verruimde openingstijden. Deze verschillen per Kinki salon. Wanneer je online een afspraak boekt, zie je welke tijden en dagen beschikbaar zijn. Je mag ons hier ook over bellen.⁠ ⁠ Wil je meer weten? Op onze website vind je de meest up-to-date informatie. ⁠ ⁠ See you soon (finally) ❤️⁠ Link in bio 🔗⁠

A post shared by Kinki Kappers (@kinkikappers) on

Bij Kinki kappers vieren ze feest! De kapsalon mag aanstaande maandag weer haar deuren openen. Ben je toe aan nieuwe kinki cuts and colours? Plan dan alvast een afspraak in via de website.


Meer over Kinki Kappers Delft ontdekken?

Kinki Kappers Delft kappers

Gesloten09:00 - 18:30

Hippolytusbuurt 13, Delft

Bekijk meer:kappers

KamKam

Ook bij KamKam staat het personeel weer te popelen om alle scheven lokken weer recht te mogen knippen en alle uitgroei bij te mogen kleuren. Vanaf vandaag kun je weer online een afspraak maken. Helaas laten de mooie festival looks nog even op zich wachten.


Meer over Kamkam Kappers ontdekken?

Kamkam Kappers kappers

Vandaag gesloten

Vrouwjuttenland 31, Delft

Bekijk meer:kappers

Sjenkels

Kapsalon Sjenkels op de Burgwal opent aanstaande maandag 11 mei ook weer haar deuren. Na bijna twee maanden dicht geweest te zijn, is het personeel weer blij dat ze iedereen mogen knippen. Vanaf maandag kun je weer in de kappersstoelen klimmen.


Meer over Sjenkels Delft ontdekken?

Sjenkels Delft kappers

Gesloten09:00 - 18:00

Burgwal 8, Delft

Bekijk meer:kappers

Kinderkapsalon By Syl

Vanaf dinsdag 12 mei kunnen ook de kinderen weer in de kappersstoelen klimmen. Kinderkapsalon By Syl aan het Oosteinde opent weer haar deuren en kan niet wachten om bij de kinderen gave kapsels te creëren. Ben je als ouder ook toe aan een nieuwe coupe? Geen probleem! Sylvia knipt ook volwassenen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer kapsalons in Delft die straks weer open gaan. Sommige salons werken met een wachtlijst, of knippen eerst de mensen die nog een afspraak hadden staan. Je kunt de komende tijd sowieso alleen op afspraak geknipt worden. En let op: hou je aan de regels en afspraken als je naar de kapper gaat! Weet jij nog meer kapsalons waarbij een afspraak maken weer mogelijk is? Laat het weten in een reactie op Facebook!

Lees ook

‘Als blije koeien in de wei’: zo zag de eerste jeugdtraining bij korfbalclub Excelsior eruit

Het kostte enige uren van voorbereiding maar sinds woensdag 29 april mag de jeugd in ieder geval wee...

Deze plekken zien er binnenkort (hoera!) weer wat gezelliger uit

Toen woensdagavond bekend werd dat de terrassen en restaurants weer (onder voorwaarden en als alles ...

Oproep: mogen we binnenkijken in jouw Delftse woning?

Eén van onze favoriete rubrieken op indebuurt is ‘binnenkijken bij’, waarbij we binnengluren bij and...

Terrassen, kappers en meer open: ‘Laten we met z’n allen zorgen dat we hier goed uitkomen’

De professionele schaar kan volgende week door de te lange lokken van Delftenaren. Het kabinet heeft...

Van gezellige namen tot de ‘enzo’s’: dit soort bedrijfsnamen zie je vaak in Delft

Hoewel iedere Delftse ondernemer natuurlijk superuniek is, hebben wij iets ontdekt. Wij kwamen er ac...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.