Let op: Schoonheidsinstituut Rita Kuiper is verhuisd

Aangeboden door Schoonheidsinstituut Rita Kuiper 10 juli 2018

Heb je een afspraak bij Schoonheidsinstituut Rita Kuiper op de planning? Dan moet je niet meer bij het oude gerechtsgebouw aan de Korte Geer zijn. Vanaf 1 juli is de praktijk gevestigd aan de Laan van Vredenoord in Rijswijk.

Geen wereldreis, dus: binnen een kwartiertje fietsen vanuit het centrum zit je alweer bij Rita in de stoel. “Het is een prachtige, ruime etage. Ik ben er erg blij mee”, vertelt Rita. “Daarnaast is het gemakkelijk te bereiken vanaf de A4, is er veel plaats om te parkeren en kun je gewoon met de lift naar boven.”

Behandelingen

De behandelingen zijn hetzelfde gebleven: je kunt hier terecht voor HIFU behandelingen, wenkbrauwen epileren en verven of een gezichtsbehandeling met microdermabrasie of mesotherapie. Vooral de HIFU-behandelingen zijn populair: “Dit is een zachte facelift zonder snijden of littekens. Het HIFU-apparaat werkt met ultrasonore warmtepuntjes die de huid verbetert op verschillende huidlagen. Hierdoor verstrakken de vezels worden er nieuwe aangemaakt. Dat maakt je huid voller en verzacht rimpels.” Heb je één van de andere behandelingen van Schoonheidsinstituut Rita Kuiper nodig? “Dan neem ik de benodigde apparaten graag voor je mee vanuit de vestiging in Meppel.”

Huidanalyse

Naast de behandelingen doet Rita ook graag een kosteloze huidanalyse. “Ik ben medisch schoonheidsspecialiste en opgeleid om plekjes en vlekjes te signaleren. Wanneer ik iets zie dat niet pluis is, kan ik je doorsturen naar een arts.”

Rita Kuiper is één keer per maand aanwezig op de vestiging in Rijswijk. De data kun je terugvinden op rimpelcorrectie.nl. De eerst volgende keer is 7 augustus. Wil je een afspraak maken? Bel dan even 06-12362774.

Schoonheidsinstituut Rita Kuiper wellness

vandaag gesloten

Laan van Vredenoord 11 , Rijswijk

Bekijk meer:wellness