Zo kom je af van rode plekjes in je gezicht

Aangeboden door Huid & Laserkliniek Delft 14 november 2018

Veel mensen hebben last van gesprongen adertjes in het gezicht. Dat is op zich vrij onschuldig, maar mooi… Dat is het niet. Wil je er iets aan laten doen? Dan is het daar nu de perfecte tijd voor!

Waarom het najaar de ideale tijd is om van die rode wangen af te komen? Dat legt huidtherapeute Tessa van Huid & Laserkliniek Delft uit. “We behandelen couperose met een laser. In de wintermaanden is de huid blank en kan het laserlicht beter in de huid doordringen. Als je bruin bent, houdt het bruine pigment het licht tegen. Verder zijn de gesprongen adertjes beter te zien als je huid licht is.”

Zo werkt het

Hoe het werkt, zo’n laserbehandeling? “Tijdens de behandeling voel je een licht prikje of tikje tegen de huid”, weet Tessa. “Na ongeveer drie behandelingen zijn de bloedvaatjes verdwenen. Na afloop van de behandeling heb je vaak nog twee dagen last van een lichte zwelling of rode huid, maar je krijgt geen korstjes. Je kunt dus meteen make-up dragen op de behandelde huid.”

Dit kun je ook laten behandelen

Met deze laserbehandeling kom je niet alleen af van rode wangen: ook gesprongen vaatjes op de neus kunnen behandeld worden. “Zelfs oppervlakkige vaatjes in de benen kunnen we verwijderen met de laser.” En ja: de behandeling is óók geschikt voor mannen. “Voor hen is het net zo vervelend om een rode neus of wangen te hebben!”

Wil jij behandeld worden door Tessa? Maak dan een afspraak! Dat kan via onderstaande button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Huid & Laserkliniek Delft. Meer over Huid & Laserkliniek Delft ontdekken?

Huid & Laserkliniek Delft dermatologen

Nu gesloten13:00 - 20:00

Nassaulaan 155, Delft

Bekijk meer:dermatologen

adv.