Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kinki is een van de beste kappers van Delft en dit is waarom

Aangeboden door Kinki Kappers Delft 31 oktober 2019

Een tijdje geleden vroegen we jullie welke kappers de beste van Delft zijn. Een kapper die héél vaak genoemd werd, was Kinki. Wat maakt deze kapsalon nou zo goed? Dat lees je hier!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Fijne sfeer

Bij Kinki denk je waarschijnlijk meteen aan felgekleurde, creatieve kapsels. En ja: natúúrlijk ben je daarvoor welkom bij de kapsalon. “Dat is tenslotte waar Kinki mee begonnen is”, vertelt eigenaresse Giny. “Maar het allerbelangrijkste voor ons is dat je welkom bent, wie je ook bent of hoe je eruit ziet. Als je een heel normaal kapsel wilt met laagjes en misschien wat highlights doen we dat met evenveel plezier en liefde.”

Alle tijd voor jouw haar


Als je plaatsneemt in de stoel bij Kinki, begint de kapper niet meteen met knippen. “We nemen de tijd om te horen wat jij wilt. We zijn daarbij niet bang om advies te geven op het gebied van de kleur, het kapsel of de producten die je gebruikt. We vinden het belangrijk dat jij uiteindelijk met een mooi kapsel de deur uitgaat en daarvoor gebruiken we onze expertise.”

Goede producten

Een van de meest irritante dingen zijn kappers die je allerlei producten aan proberen te smeren. Wees gerust: dat doen ze bij Kinki niet. Wat ze wel doen, is je adviseren welke producten het beste zijn voor jouw haar. “We kunnen je haar prachtig knippen en föhnen, maar als het vervolgens met een slechte shampoo wordt gewassen, is meteen het hele effect van je kapsel weg. Daarom adviseer ik producten waarmee je je kapsel kunt onderhouden. Wij gebruiken de producten van Kinki zelf, Kerastase van L’Oreal en Olaplex. Dit laatste is een kuur waarbij geverfd, gebroken of pluizig haar weer wordt hersteld. Dit klinkt als een verkooppraatje, maar het is bijna een wondermiddel.”

Kinki werkt met kleur- en knipexperts

kinki kappers delft

Giny: “We vinden het belangrijk om bij te blijven. Om daarom volgen we om de haverklap een cursus. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste knip- en kleurtechnieken.” Als je je haar wilt laten verven, wordt dat gedaan door één van de drie kleurspecialisten van Kinki. “Zij zijn de beste van ons team. We doen alles wat je wilt: van balayage tot highlights in drie kleuren.”

Wil je zelf ervaren hoe het is om geknipt of gekleurd te worden bij Kinki in Delft? Maak dan een afspraak! Dat kan via de onderstaande oranje button.


Meer over Kinki Kappers Delft ontdekken?

Kinki Kappers Delft kappers

Geopend09:00 - 18:30

Hippolytusbuurt 13, Delft

Bekijk meer:kappers
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.