Karym van QoQo Massage: ‘Als je rug écht vast zit, kan ik hem los krijgen’

Aangeboden door QoQo Massage Delft 6 december 2017

Wie wel eens een massage krijgt, weet ongetwijfeld dat dit best iets persoonlijks is. Daarom is het fijn om te weten wie de mensen zijn die je masseren. Karym van QoQo Massage Delft vertelt waarom hij masseur is geworden én wat hij zo leuk vindt aan zijn werk.

Karym vertelt: “Ik werk als freelance fotograaf en dat is niet een hele stabiele bron van inkomsten. Ik was op zoek naar iets wat wat meer financiële zekerheid kon geven, toen ik de vacature van masseur op indebuurt zag staan. Ik dacht: dit is iets voor mij! Ik hou van beweging, sporten en spieren. Ik werd aangenomen, kreeg een training en nu werk ik al een hele tijd als masseur.” En, bevalt het? “Ik vind het heel erg leuk. Het geeft veel voldoening om klanten blij de deur uit te zien gaan, vooral als ze veel klachten hadden.”

‘Beter dan de fysiotherapeut’

Vooral wanneer je last hebt van je nek, schouders en rug is Karym een goede masseur. “Als mannelijke masseur heb je vaak meer kracht in je handen dan vrouwelijke collega’s. Hierdoor kan ik meer druk geven als dat nodig is. Zo had ik eens een klant die wekelijks naar de fysiotherapeut ging omdat zijn rug he-le-maal vast zat. Ik heb hem vervolgens een nek-schouder-rug massage geven, waarna hij zei: ‘jij hebt me meer geholpen dan de fysio’. Dat vond ik echt heel tof.”

Kan jij ook wel een massage van Karym gebruiken? Geef dan bij je boeking aan dat je door hem gemasseerd wil worden.

QoQo Massage Delft massagesalons

Nu open10:00 - 00:00

Papsouwselaan 232, Delft

Bekijk meer:massagesalons