Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kapsalon Tophaarverzorging op de Markt is verhuisd

Aangeboden door TopHaarverzorging 18 juni 2019

In het straatje tussen de Markt en de Voldersgracht zat tot voor kort Tophaarverzorging. Tot voor kort ja, want de kapsalon is verhuisd. Sinds 12 juni moet je naar de Rochussenstraat in Hof van Delft. Benieuwd hoe de nieuwe kapsalon eruit ziet? Wij keken binnen!

Het eerste wat opvalt als je binnenstapt, is dat de kapsalon precies dezelfde sfeer heeft als het pand op de Markt. Dat komt mede doordat dezelfde spiegels zijn opgehangen en de muur hetzelfde kleurtje heeft, maar vooral door de gezellige kapsters. “We horen vaak dat mensen zich hier meteen thuis voelen”, vertelt kapster Nancy. “In de paar dagen dat we hier zitten, zijn er al meerdere mensen binnengelopen die meteen een afspraak hebben gemaakt.”

Meer ruimte

Maar waarom is Tophaarverzorging vertrokken van de Markt? Nancy vertelt: “Het werd te klein. Verder moesten we naar boven lopen om bijvoorbeeld kleuren te mengen. Hier is alles gelijkvloers en hebben we meer stoelen. Verder kun je hier parkeren voor de deur: dat vinden klanten érg handig.”

Geluidswerend plafond

Het had overigens wel wat voeten in de aarde voor Tophaarverzorging het nieuwe pand kon betrekken. “De vloer leek wel het Himalayagebergte, zo hobbelig was het. Alles is eruit gegaan en opnieuw gestuct, behangen en geschilderd. Verder hebben we een geluidswerend plafond: dan kun je nog gewoon met elkaar praten als de föhn aanstaat.”

tophaarverzorging
Voor en na een behandeling met Curlsys

Gespecialiseerd in krullen

De behandelingen en producten van Tophaarverzorging zijn hetzelfde gebleven. “Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht voor een knipbeurt. Als je je haar bij ons laat kleuren, doen we altijd eerst een kleuranalyse. Vervolgens gaan we aan de slag met de producten van ons merk Milkshake: die zijn zo milieuvriendelijk mogelijk.” Heb je krullen? Dan moet je zéker een bezoekje brengen aan Tophaarverzorging. “We knippen krullen volgens de speciale Curlsys techniek. Hierdoor krijg je van nature meer krullen en gaan ze minder pluizen. Deze methode kunnen we toepassen op alle soorten krullen of slag vanaf tien centimeter.” Meteen een afspraak maken doe je hier. En check ook even de openingsactie: bij aanschaf van een product van Milkshake krijg je nu een mini cadeau!

Benieuwd hoe Tophaarverzorging eruit ziet? Bekijk dan de foto’s:

Er is toch nog een klein stukje Markt te zien in het nieuwe pand

Deze bijdrage wordt je aangeboden door TopHaarverzorging. Meer over TopHaarverzorging ontdekken?

TopHaarverzorging kappers

Gesloten09:00 - 17:30

Rochussenstraat 3, Delft

Bekijk meer:kappers

adv.