Joelle brengt Franse techniek en stijl naar Delft in haar nieuwe kapsalon

Aangeboden door Joelle Olivet Hairstylist 1 februari 2018

Sinds een paar maanden hebben we er een nieuwe kapsalon bij in Delft! Joelle Olivet Hairstylist is niet de zoveelste kapper die hier een kapsalon opent. Joelle Olivet is een Française die is opgeleid en heeft gewerkt in Parijs. “De techniek en stijl van daar breng ik naar Delft.”

joelle olivet hairstylistWat brengt een Franse kapster naar Delft? “Mijn man werkt op de TU Delft en ik was al een paar jaar aan de slag bij een kapsalon in Den Haag. Toen ik hoorde dat er op de campus ruimte was voor horeca, een supermarkt en een ander bedrijf, dacht ik: dit is iets voor mij! Het is voor veel studenten en medewerkers van de universiteit handig om een kapsalon in de buurt te hebben. Daarbij is het ook fijn voor mensen die in de buurt van de campus wonen, zoals de nieuwe bewoners van de Schoemaker Plantage.”

Natuurlijke haarkleur

Je kunt bij Joelle Olivet terecht voor een knipbeurt, modelföhnen en een nieuwe haarkleur. Vooral in dat laatste is ze erg goed: “De vrouwen in Parijs wilden wel een kleur in hun haar, maar het moet er zo natuurlijk mogelijk uitzien. Wanneer ik je haar kleur, zou je bijna niet zeggen dat het niet je eigen haarkleur is.”

Massages

Joelle heeft nog een ander talent: ze geeft massages tijdens het wassen. “Ook dat is een overblijfsel uit Parijs: het is daar normaal om een massage te geven tijdens het wassen. Op den duur was mijn massage zó populair, dat klanten vroegen of ik hen kon wassen.” Joelle vindt het belangrijk om mensen op die manier te laten ontspannen. “Je hebt al zoveel aan je hoofd, als je hier bent kan je even relaxen en alles vergeten.”

joelle olivet hairstylistFijne producten

De producten die Joelle gebruikt, zijn allemaal van Schwarzkopf. Dat is niet voor niets: “De producten van dit merk zijn erg goed. Daarbij zijn ze vriendelijk geprijst: je kunt makkelijk een shampoo of haarlak meenemen zonder dat je een fortuin kwijt bent.”

Wil jij ook ervaren hoe het is om je te laten knippen door Joelle? Maak dan meteen een afspraak.

Joelle Olivet Hairstylist kappers

Vandaag gesloten

Van Mourik Broekmanweg 2A, Delft

Bekijk meer:kappers

adv.