Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jaren jonger zonder snijden: het kan en dit is hoe het werkt

Aangeboden door Schoonheidsinstituut Rita Kuiper 12 februari 2018

Als je wat ouder wordt, is het onvermijdelijk: je krijgt kraaienpootjes, je wenkbrauwen gaan hangen en ga zo maar door. Je weet misschien wel dat je daar een facelift voor kunt nemen. Maar wanneer je van het type ‘aan mijn lijf geen polonaise’ bent, is dat geen optie. Wél een optie: HIFU therapie, want daar komt geen mes aan te pas.

Hoe werkt dat dan? Rita van Schoonheidsinstituut Rita Kuiper legt het uit.”Bij HIFU therapie werken we met een apparaat dat ultrasound geluid produceert”, vertelt Rita. “De energie van dit geluid werkt door in verschillende huidlagen, waardoor het weefsel strakker wordt. Verder wordt de huid warm, waardoor je huid nieuw collageen aanmaakt.” Het resultaat? Je huid ziet er gladder en strakker uit, zonder dat er in gesneden wordt.

Hier is het geschikt voor

Je kunt HIFU therapie nemen om af te komen van hangende wenkbrauwen, kraaienpootjes, kaaklijn en voor het verbeteren van lijnen in je decolleté. “Voor de behandeling doen we een intake en huidanalyse, zodat we de behandeling perfect op jouw huid kunnen afstemmen.”

Afspraak maken

Rita (of één van haar collega’s) is op 7 maart weer aanwezig in Delft. Wil je een afspraak maken? Dat kan hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Schoonheidsinstituut Rita Kuiper. Meer over Schoonheidsinstituut Rita Kuiper ontdekken?

Schoonheidsinstituut Rita Kuiper wellness

Vandaag gesloten

Laan van Vredenoord 11 , Rijswijk

Bekijk meer:wellness

adv.