Haar opsteken in Delft: bij deze kapper moet je zijn

Aangeboden door Joelle Olivet Hairstylist 30 oktober 2018

Soms wil je wel eens wat anders met je haar. Zeker voor een gala, bruiloft of voor de feestdagen. Nu kun je zelf gaan priegelen met schuifspeldjes en haarlak, maar opgestoken haar ziet er toch nét wat beter uit als je het laat doen door een expert. Ghassan van Joelle Olivet Hairstylist is zo iemand.

We hebben er geen woord van gelogen dat Ghassan een expert is, want hij heeft ónwijs veel ervaring. “Ghassan komt uit Syrië en heeft jarenlang in Libanon in een kapsalon gewerkt”, vertelt eigenaresse Joelle. “Het enige wat hij deed, was haar opsteken. Het is daar heel erg belangrijk dat je er als vrouw supermooi en glamorous uitziet en daar zorgde hij voor.” Een aantal jaren geleden is Ghassan naar Nederland gekomen en nu werkt hij bij Joelle Olivet Hairstylist. “Hij is echt de beste op dit gebied. En dat zeg ik niet alleen omdat hij mijn collega is”, lacht Joelle.

Elke stijl die je wilt

Ghassan weet precies hoe hij je haar zo mooi mogelijk kan opsteken. “Hij kan elke stijl doen die je maar wilt: of het nu vintage, retro of juist modern is. Ook als je niet helemaal opgestoken haar wilt, kan hij het prachtig stylen.” Ben je bang dat jouw haar véél te kort is om te laten opsteken? Dat is geen probleem: “Hij kan extensions plaatsen om te zorgen dat je toch een mooi en vol kapsel krijgt.”

Kijk zelf!

Maar goed, beelden zeggen natuurlijk veel meer dan woorden. Kijk en beoordeel zelf wat je van Ghassan’s opsteekkunsten vindt:

Ben je enthousiast? Maak dan snel een afspraak! Dat kan via de onderstaande button.

Joelle Olivet Hairstylist kappers

Nu open13:00 - 18:00

Van Mourik Broekmanweg 2A, Delft

Bekijk meer:kappers

adv.