Nagels, wimpers en meer: er opent een nieuwe salon voor beautyqueens

Aangeboden door Beauty & Nails by Arenda 18 juli 2018

Er is niets fijners dan jezelf eens te verwennen met mooie nagels. Over pak ‘m beet twee maanden komt er een topplek bij waar je dit kunt doen! Beauty & Nails by Arenda opent een beautysalon in het winkelcentrum van Tanthof-Oost.

Arenda is bepaald geen groentje in de beautywereld: ze maakt al zo’n zes jaar mensen blij met acrylnagels, gellak, wimperextensions en wimperlifting. “Sinds maart werk ik fulltime vanuit huis. In die paar maanden tijd heb ik er zóveel klanten bij gekregen dat ik dacht: ik ga de gok wagen en een eigen salon openen.”

Van huiskamerstylist naar allround beautycentrum

Ze vond een pandje in de Dasstraat in het winkelcentrum van Tanthof-Oost. “Daar ga ik ook acrylnagels, gellak, wimperextensions en wimperlifting doen”, vertelt Arenda. “Daarnaast ben ik ook op zoek naar nagelstylistes, een pedicure, schoonheidspecialist en een wimperstylist zodat ik mijn klanten straks een totaalpakket kan aanbieden.”

Over twee maanden open

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om de salon helemaal af te maken. “Op 1 september om 12.00 uur gaan we open. Voor de eerste klanten ligt er een leuke goodiebag klaar, dus zorg dat je erbij bent!”

Lijkt het je leuk om bij Beauty & Nails by Arenda aan de slag te gaan? Bekijk dan hieronder meteen de vacatures!

Allround schoonheidsspecialist

Wimperstylist

Nagelstyliste

Pedicure


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Beauty & Nails by Arenda. Meer over Beauty & Nails by Arenda ontdekken?

Beauty & Nails by Arenda manicure

Nu gesloten10:00 - 16:00

Vinkenlaan 5, Delft

Bekijk meer:manicure
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.