Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze gezichtsbehandeling is goed als je een gevoelige huid hebt

Aangeboden door Schoonheidssalon Yvette van Zon 18 januari 2019

Als je een gevoelige huid hebt, weet je ongetwijfeld dat sommige verzorgingsproducten voor héél nare reacties kunnen zorgen. Je kunt met een gerust hart bij schoonheidsspecialiste en medisch pedicure Yvette van Zon in de stoel gaan zitten, want zij zorgt ervoor dat je huid écht mooier wordt. Hoe ze dat doet? Yvette legt het uit aan de hand van vijf punten.

Huidverzorging mag je huid niet ongezond maken

“Conserveringsmiddelen, parfums of andere chemische toevoegingen die slecht zijn voor je huid, zijn niet welkom bij mij. Ik werk alleen met producten die je huid beter maken.” Nu denk je misschien: dat doet iedere schoonheidsspecialiste toch? “Helaas niet. In veel verzorgingsproducten zitten toevoegingen die een allergische reactie kunnen oproepen. Vraag het maar aan iemand met een gevoelige huid!”

schoonheidssalon yvette van zon delftHuidverzorging moet ingrediënten bevatten die écht iets doen voor je huid

De ingrediënten die wél in de producten van Yvette zitten, doen veel goeds voor je huid. “Denk aan werkzame vitamines, hoogwaardige natuurlijke oliën en natuurlijke werkstoffen. Van al die stoffen is door onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek bewezen dat ze goed zijn.”

Er zijn geen standaardbehandelingen

“Iedere huid is anders en heeft dus een andere verzorging nodig”, vertelt Yvette. “Ik heb geen behandeling die ik ‘standaard’ uitvoer bij bijvoorbeeld een verouderde huid. Na een huidanalyse stem ik de behandeling af op wat je huid écht nodig heeft.”

De verzorging gaat verder dan de voordeur

“Voor optimaal resultaat heeft je huid dagelijks verzorging nodig. Daarom stel ik samen met jou een plan op voor de verzorging thuis. Zo komt én blijft je huid in topconditie.”

schoonheidssalon yvette van zon delftAlleen écht goede producten

De bovengenoemde dingen kan Yvette alleen garanderen doordat ze onder meer werkt met de  producten van DR. BAUMANN. “Dit is het enige merk dat past bij mijn visie op huidverzorging. Ze werken met respect voor mens, dier en milieu. Oftewel: er zitten geen dierlijke of ongezonde ingrediënten in. Hierdoor is DR.BAUMANN ook geschikt voor mensen met eczeem, psoriasis, rosacea, acne en ga zo maar door.”

Heb je interesse in een behandeling door Yvette? Neem dan contact op met via onderstaande button! Haar agenda zit vaak vol, dus zorg dat je er snel bij bent!


Meer over Schoonheidssalon Yvette van Zon ontdekken?

Schoonheidssalon Yvette van Zon beauty en wellness

Op aanvraag

Spiekmanstraat 48, Delft

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.