Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er altijd verzorgd uitzien zonder moeite: zo krijg je dat voor elkaar

Aangeboden door Schoonheidssalon Yvette van Zon 29 oktober 2018

Er is niks mis met lekker make-uppen en rustig je benen scheren, maar stiekem kost het best wat tijd. En dan moet je nog maar hópen dat het netjes zit. Als je binnenkort een bezoekje brengt aan Schoonheidssalon Yvette van Zon, kan dit zomaar verleden tijd zijn.

Hoe dan? Yvette legt het uit. “Eens in de zoveel tijd komen er een huidtherapeute en iemand die permanente make-up zet bij mij in de salon. Huidtherapeute Monique heeft een laser waarmee ze allerlei problemen aan de huid kan oplossen. Denk bijvoorbeeld aan couperose, wratten en pigmentvlekken. Daarnaast kan ze met die laser ook definitief ontharen. Het laserlicht verwijdert ongewenst haar op vrijwel alle lichaamsdelen. Denk aan het gezicht, de benen, armen en rug.” Nu het weer winter wordt, is het extra slim om je te laten behandelen door Monique. “Vier weken voor de behandeling raden we het af om in de zon te gaan liggen. Op een zongebruinde huid kan de laser zijn werk niet effectief doen. Dit is dus de ideale tijd om je te laten behandelen.”

Permanente make-up

Wie geen zin heeft om óóit nog een eyeliner penseel aan te raken, kan zich laten behandelen door PMU artist Angelica. Ehm, wat? Yvette vertelt: “PMU is een methode waarbij minerale pigmenten worden aangebracht in de bovenste laag van je huid. Dit blijft permanent zitten. Angelica kan een lijntje boven je ogen maken, je mooie vollere wenkbrauwen geven of lipliner aanbrengen. Ze heeft al 25 jaar ervaring met permanente make-up en weet als geen ander wat ze doet. Je kunt dus zeker zijn van een mooi resultaat.”

Cosmetisch arts

Naast een huidtherapeute en PMU artist, komt er ook regelmatig een cosmetisch arts langs bij Schoonheidssalon Yvette van Zon. “Hij zet botox en fillers op basis van biologisch afbreekbare middelen. Hij gaat voor een natuurlijk resultaat. Een mooi uiterlijk is dus verzekerd!”

Maak een afspraak

Heb je interesse in een behandeling van één van de specialisten? Zorg dan dat je een afspraak maakt. Dat kan door te bellen naar 015-3807650. Op deze data zijn ze aanwezig:


Meer over Schoonheidssalon Yvette van Zon ontdekken?

Schoonheidssalon Yvette van Zon beauty en wellness

Vandaag gesloten

Spiekmanstraat 48, Delft

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.