Eindelijk: deze kapper knipt je krullen wél goed

Aangeboden door TopHaarverzorging 27 september 2018

Wie gekruld haar heeft, kan het ongetwijfeld beamen: een goede knipbeurt is essentieel voor mooie krullen. Bij Tophaarverzorging snappen ze dat en daarom zijn de kapsters van deze salon gespecialiseerd in het knippen van krullen. Kapster Nancy vertelt wat ze precies doen.

“Wij werken volgens de Curlsys knipmethode”, vertelt Nancy. “Dit is een ingenieus knipsysteem waarbij je haar met een speciale schaar wordt geknipt. De haren vallen hiermee natuurlijk in een krul. Ook raken de uiteinden niet meer in de war en gaat het haar minder pluizen. Deze methode kunnen we toepassen op alle soorten krullen of slag in het haar vanaf 10 centimeter.”

Zo ziet een Curlsys behandeling eruit

Wanneer je wordt geknipt met Curlsys ziet een knipbeurt er nét even anders uit dan een gewone behandeling. Nancy vertelt: “We beginnen met een adviesgesprek. We kijken wat voor soort krul je hebt, in welke conditie het haar is en in welke coupe je het geknipt wilt hebben. Vervolgens zijn we ongeveer een uur tot anderhalf uur bezig met het knippen van je haar.”

Advies

Na je knipbeurt krijg je advies over de goede verzorging van je krullen. “Dat is onwijs belangrijk”, vertelt Nancy. “Probeer je haar bijvoorbeeld zo min mogelijk te wassen en áls je het doet, gebruik dan een shampoo voor krullend haar. Wij zijn in de salon fan van Curlpassion designer van het merk Milkshake. En zo hebben we nog veel meer tips om te zorgen dat jouw krullen er supermooi uitzien!” Wil je het zelf ervaren? Maak dan hier meteen een afspraak met één van de kapsters!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door TopHaarverzorging. Meer over TopHaarverzorging ontdekken?

TopHaarverzorging kappers

Nu gesloten09:00 - 17:30

Rochussenstraat 3, Delft

Bekijk meer:kappers

adv.