Beauty-alert: er is een nieuwe salon geopend voor nagels, wimpers en meer

Aangeboden door Beauty & Nails by Arenda 25 september 2018

Nu de herfst weer begint, kun je misschien wel een extra oppepper gebruiken. Met een manicure, massage of mooie nagels bijvoorbeeld. Sinds kort is er een nieuwe schoonheidssalon geopend in Tanthof waar je jezelf helemaal in de watten kunt laten leggen: Beauty & Nails by Arenda.

beauty & nails by arenda delft 5Komt deze naam je héél erg bekend voor? Dat kan kloppen, want Beauty & Nails by Arenda bestaat al wat langer. “Ik doe al jaren wimperlifting, wimperextensions, acrylnagels en gellak”, vertelt eigenaresse Arenda. “Dat deed ik altijd vanuit huis, maar op den duur kreeg ik het zó druk dat ik besloot op zoek te gaan naar een pand.”

Die vond ze in de Dasstraat, in het winkelcentrum waar ook Jumbo en Primera gevestigd zit. Inmiddels ziet de salon er superstrak uit met mooie grijze tegels, witte muren en tafeltjes waar je je nagels kunt laten doen. Maar toen ze hier kwam, was dat wel anders: “We hebben héél wat geklust voor het klaar was, haha! Ik ben supertrots op het resultaat.”

beauty & nails by arenda delft 5Alles op het gebied van beauty

Nu Arenda zo’n groot pand heeft, heeft ze ook plek voor een schoonheidsspecialist, pedicure en extra nagelstylistes. “Je kunt hier terecht voor alles op het gebied van beauty. Van gezichtsbehandelingen tot massages, acrylnagels en wimperextensions: we hebben het in huis.” Heb jij al helemaal zin om jezelf te verwennen met een behandeling? Maak dan even een afspraak. Dat kan door een berichtje te sturen via Facebook of te appen naar 0623303246.

Het team
Handig: als je te vroeg bent, kun je hier plaats nemen om te wachten!

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Beauty & Nails by Arenda. Meer over Beauty & Nails by Arenda ontdekken?

Beauty & Nails by Arenda manicure

Vandaag gesloten

Vinkenlaan 5, Delft

Bekijk meer:manicure

adv.